Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
@Mectruy@Anarchosa@TolanK1@FataLworm Forumun amerikan şeriffleri @Code Red Forumda her işi yapan arkadaşımız @NinjaCR3 Forumun defacerlerinden biri @Nobody Forumun şeriflerinin yardımcıları @M4R10 Forumun delisi kendisi ben olurum 2 ayda 1 ban yemesem duramam @SkullZ Her işle meşğül olur esas işi lamerhaber'e haber yazmaktır @Gök-Börü Arkadaşı yakından tanımıyorum ama adını çok duydum @Leina PSD Tempaletlerin 'Your Name'sini değişip SpyHackerz yazan kardeşimiz ama güzel grafikerlerden biridir @#HeraklesEagle Benim gibi forumun Azerbaycanlı üyesidir genelde Deface ile uğraşır @Şizofren Warezin Allahıdır @Lamb Vallaha bu arkadaşı yakından tanımıyorum ama internette orospu lamer falan diyorlardı eskiden @Hector Genelde shell işleri ile uğraşır ruslara shell kakalamaktır falan @PrenS prens gibi arkadaşımızdır kendisi @./Darkfeyz eskiden cukka ile uğraşırdı şimdi bilmiyorum adamın dibidir kendisi @M4R10 Forumun delisi
Sayamadıklarım kusura bakmayın[/USER]
Yasal Uyarı: spyhackerz.org, 5651 sayılı Kanun kapsamında “Yer Sağlayıcı”dır. Sitedeki içerikler, X, Instagram ve Facebook’ta olduğu gibi, ön onay olmadan tamamen kullanıcılar tarafından paylaşılır. Bu nedenle spyhackerz.org, kullanıcı içeriklerini veya hukuka aykırı paylaşımları izlemek, denetlemek ve araştırmakla yükümlü değildir. Site bünyesinde herhangi bir “saldırı ekibi” bulunmamaktadır ve Türkiye’deki internet sitelerine yönelik zararlı faaliyet yürütülmez. SPYHACKERZ, üyelerin bireysel olarak gerçekleştirdiği hacking içerikli forum faaliyetlerinden sorumlu değildir. spyhackerz.org adı kullanılarak bir saldırı yapılması halinde tüm sorumluluk yalnızca ilgili üyeye aittir.