Herkesin dikkatine.

Öncelikle söyleyim de, sonra kargaşa çıkmasın. Yönetim izni altında paylaşıyorum. Sen kimsin muhabbeti yapmayın. 1 - Ne oldu lan? Bu forumun aktifliği okul var iken daha...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Öncelikle söyleyim de, sonra kargaşa çıkmasın. Yönetim izni altında paylaşıyorum. Sen kimsin muhabbeti yapmayın.

1 - Ne oldu lan?

Bu forumun aktifliği okul var iken daha fazla idi. Normalde ben dahil çoğumuz okul olduğu için ilgilenemezken bile kat kat daha aktifti. Her gün bir krekır veya hekır sitesi hacklenirdi. En az 2-3 special çakılırdı. Yaz'da daha fazla olur dedik, yazın foruma girenler bir parmağı geçmedi.

2 - Rütbe Merasimi

@Mec abim, çoğumuza ben dahil rütbe verdi. Gördüğünüz üzere, rütbesi alınanlar nerede şuan? Sanalı bıraktım ayağına belki de başka forumlarda, başkalarının yanında tek tabanca takılıyor.
Eğer, rütbe yüzünden bırakacak birisi olsaydı bu ya ben ya da @AKI-BEY olacaktı. AKI haksız yere kaç kere ban yedi. Benim rütbem yerinde durmadı birkaç şahısın lekelemesi yüzünden. Rütbe color.css'de bir satır. Bunu asla unutmayın, saygınlık rütbe ile kazanılmaz.

3 - Kavgalar

Son zamanlarda fazlasıyla artış gösteren gereksiz konularla çıkan boş boş kavgalar yüzünden forumun tüm huzuru kaçıyor. Bu sorunlar neden mi çıkıyor? Herkes kavga için neden arıyor. Burası tht gibi lamer sürülerinin takıldığı bir forum değil. Bunu lütfen aklınızdan çıkartmayın. SpyHackerz Elit İnsanların takıldığı, Tüm elektronik, yazılımsal ve hacking konularını gayet rahatlıkla araştırabileceğiniz bir platform fakat siz ilkokul 4 gibi kavgalar ederek forumun kalitesini düşürüyorsunuz.

SpyHackerz, diğer hiçbir forum gibi değildir. Burada rütbe sadece renk değişimidir. Burada kardeşlik, bilgi paylaşımı vardır. Sizler, bunları yaparak belki de hevesli hevesli gelen bilgiye aç arkadaşlarımızı engelliyorsunuz. Yapmayın. Sizin saçma sapan kavgalarınız ve tartışmalarınız yüzünden forum lekeleniyor.

- SpyHackerz Yönetimi -

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
Çoçuktan betersiniz siz bu forumun elit insanlariydınız noldu sizlere kardeş kavgasını birakin kardeşim izler dostuz ne bu sıkıntınız çözümü olmayan birtek ölüm vardir. gerisinin cozumu muhakkak vardır.

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
132,229Konular
3,277,490Mesajlar
317,244Kullanıcılar
123herkez123Son Üye
Üst Alt