Herkeze selam roxybey şikayetim var

roxybey Ad kulanıcı dan telegram üzerin den aracıyla bir adet mavi tikli hesap aldım hesabı almadan önce hemen giderse almayım dedim fakat arkadaş bana maili ve numarayı...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
roxybey Ad kulanıcı dan telegram üzerin den aracıyla bir adet mavi tikli hesap aldım hesabı almadan önce hemen giderse almayım dedim fakat arkadaş bana maili ve numarayı aldığını söyledi yani yeöen gitmez dedi ben de işlem yapmak için gurubu açtım parayı aracıya yoladım yoladıktan sonra yazmış guruba hesap gide de bilir sonuçta tikli hesap falan yazmış zaten gideceğini ben de biliyorum fakat hesap altıktan 2saat sonra gitti bu durum da ben de kendisine yazdım sonuçta emeği var dedim enazın dan ödemenin yarısını ver anlaşalım fakat bunu kabul etmiyor
@Viento

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
Öncelikle herkese iyi forumlar hiç tek tek yazmadan herşeyi anlatiyorum ben bu sabah 170k tikli hesap vurdum forumda da paylaştım daha bu gün vurdum sonra hesaba mail , telefon , Facebook , iki faktör , şifre değiştirdim hesap komple bendeydi sonra spyhackerz telegram grubuna katıldım yazdım 170k tikli 800₺ arkadaş bana ulaştı 800₺ kabul dedi viento ile grup açtık viento 800₺ gönderdi bana 700₺ gönderdi viento arkadaşa dedim bak bu normal hesap değil tikli hesap diğer hesaplara benzemez medyası varsa kadının hesabı geri alır dedim medyan varsa bagla hesabı alamaz diye kaç defa söyledim tamam dedi onay verdi para bana geçti sonra aradan saatler geçti arkadaş dedi hesap gitti ben dedim medya ile geri almıştır dedim medya baglasaydin alamazdi dedim arkadaşında hesabı gitmiş oldu medya olmadığı için ha bak normal bir hesap olur derim kurucu geçtim hesap komple bende güvence veririm asla alamaz eyvallah ama satarken bile söyledim hesabın gideceğini arkadaş bile bile aldı ve gitti viento esc idi adminlerin görüşünü bekliyorum.

roxybey Ad kulanıcı dan telegram üzerin den aracıyla bir adet mavi tikli hesap aldım hesabı almadan önce hemen giderse almayım dedim fakat arkadaş bana maili ve numarayı aldığını söyledi yani yeöen gitmez dedi ben de işlem yapmak için gurubu açtım parayı aracıya yoladım yoladıktan sonra yazmış guruba hesap gide de bilir sonuçta tikli hesap falan yazmış zaten gideceğini ben de biliyorum fakat hesap altıktan 2saat sonra gitti bu durum da ben de kendisine yazdım sonuçta emeği var dedim enazın dan ödemenin yarısını ver anlaşalım fakat bunu kabul etmiyor
@Viento
++

Screenshot_2022-05-15-23-25-42-558_org.telegram.messenger.jpg

Ekli dosyalar

• Screenshot_2022-05-15-23-26-01-403_org.telegram.messenger.jpg
    Screenshot_2022-05-15-23-26-01-403_org.telegram.messenger.jpg
    621.4 KB · Görüntüleme: 29
  • Screenshot_2022-05-15-23-26-04-599_org.telegram.messenger.jpg
    Screenshot_2022-05-15-23-26-04-599_org.telegram.messenger.jpg
    825.6 KB · Görüntüleme: 25
  • Screenshot_2022-05-15-23-26-10-108_org.telegram.messenger.jpg
    Screenshot_2022-05-15-23-26-10-108_org.telegram.messenger.jpg
    768.6 KB · Görüntüleme: 25
  • Screenshot_2022-05-15-23-26-14-383_org.telegram.messenger.jpg
    Screenshot_2022-05-15-23-26-14-383_org.telegram.messenger.jpg
    797 KB · Görüntüleme: 29
Arkadas arşiv botundan dolayıda şüphe yedirmis ayrıca bu kadar bilgisiz

Ekli dosyalar

• Screenshot_2022-05-15-19-20-14-783_com.instagram.android.jpg
    Screenshot_2022-05-15-19-20-14-783_com.instagram.android.jpg
    886.6 KB · Görüntüleme: 21
  • Screenshot_2022-05-15-23-43-44-916_com.instagram.android.jpg
    Screenshot_2022-05-15-23-43-44-916_com.instagram.android.jpg
    985.6 KB · Görüntüleme: 21
Dostum haklısın veya değilsin burasını ben bilmem fakat tikli hesap alırken 10 dakika sonra bile gideceğini hesaplayarak almalısın ve buna ek aldığın tikli hesabın fiyatı bana gayet normal geldi. Ek olarak tikliye yeni bir medya bağlanınca diğer medya düşüyor mu bilmiyorum, o yüzden arkadaşın dediği doğru olabilir.

Dostum haklısın veya değilsin burasını ben bilmem fakat tikli hesap alırken 10 dakika sonra bile gideceğini hesaplayarak almalısın ve buna ek aldığın tikli hesabın fiyatı bana gayet normal geldi. Ek olarak tikliye yeni bir medya bağlanınca diğer medya düşüyor mu bilmiyorum, o yüzden arkadaşın dediği doğru olabilir.
Fakat hesabı ilk bana sunarken mail ve numar çektim dedi mail ve no çekildiyse o hesap enazın dan 1hafta kalır

Fakat hesabı ilk bana sunarken mail ve numar çektim dedi mail ve no çekildiyse o hesap enazın dan 1hafta kalır
Dostum adam sana hesabı teslim ettiğinde kontrol etmiş olmalısın ki ticaret gerçekleşmiş. Eğer mail ve no eklememiş olsaydı ticareti iptal ederdin ve paranı geri almış olurdun. Ek olarak hesabın 1 hafta duracağına dair bir şey yok, bir saatte sürebilir 1 ay da, buna sen karar veremezsin.

@Lastromance @Nephthys Konuyu kilitleyin, konu sahibi herhangi bir haksızlığa ve dolandırıcılığa uğramamış ve buna rağmen @roxybey hakkında kişileri yanıtlan bir şikayet konusu açmış.

@Viento
Bro Tikli Hesap Alıorsan + 170k hesap yanı kullanılan 5 10k olsa neyse 1 haftaya ceker ama aktıf kullanılan bır hesap arkadas zaten sıfre falan degısmıs sıfre degısmese 1 2 hafta belkı suresız ghost takılırdın sana beyan etmıs sıfre degıstım vs dıe sıfre degısılen tıklıyı nıe alıosun roxy burda haklı durumuna dusuyor

@roxybey haklı olduğunu düşünüyorum. adam satarken bazı şeyleri abartabilir ama sattığı kişiye gerçekleri söylemesi lazımdır, ki roxy öle yapmış adam basbaya kanıt attı hacı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
132,730Konular
3,283,147Mesajlar
317,960Kullanıcılar
zerotracexSon Üye
Üst Alt