konularımı silin diyorum anlamıyonusunuzSpyHackerz Üyelikleri silinmez, Logout olabilirsin. Ve sürekli böyle konular açma, bu açtığın 2. konu sanırım.
Ekli dosyayı görüntüle 20122
Silinemez, Forum kurallarını okumadın mı? Üyelik kaydı tamamen silinemez aynı şekilde konular da indexlendiği için silinmez.konularımı silin diyorum anlamıyonusunuz
yahu sil diyorum konularımı illa küfürmü edim anlamıyomusunuzSilinemez, Forum kurallarını okumadın mı? Üyelik kaydı tamamen silinemez aynı şekilde konular da indexlendiği için silinmez.
Sadece bildirilirse kilitlenir, veya taşınır. Olumsuz bir durum olmadığı sürece konular, üyelikler silinmez.
konularımı sabitlemeyin yahu en son küfür ettiriceksinizSilinemez, Forum kurallarını okumadın mı? Üyelik kaydı tamamen silinemez aynı şekilde konular da indexlendiği için silinmez.
Sadece bildirilirse kilitlenir, veya taşınır. Olumsuz bir durum olmadığı sürece konular, üyelikler silinmez.
konularin icerigini degistir degisiyosa yada bisey yap isteyahu sil diyorum konularımı illa küfürmü edim anlamıyomusunuz
âmķ evladı senihesap asla kapatılmaz
küfür etme lanâmķ evladı seni
ederim lan âmķ evladıküfür etme lan
baaakkkkk küfür etmeederim lan âmķ evladı
ederim lan âmķ evladıbaaakkkkk küfür etme
küfür etme lannnnnnederim lan âmķ evladı
edemezsin lanederim lan âmķ evladı
ederim lan âmķ salağıedemezsin lan
lan olum atar gider yapma hayırdır ne boş yapıyorsun boş yapmaederim lan âmķ salağı
kAwGalan olum atar gider yapma hayırdır ne boş yapıyorsun boş yapma
Hesap silinsin die uğraşıyor küfür ediyor :d @Yuvasiz knk chat e gel 50 kere reklam spam at perma ye :d kolayca bitmiş olur hesabınlan olum atar gider yapma hayırdır ne boş yapıyorsun boş yapma
Yemiş bile @YuvasizHesap silinsin die uğraşıyor küfür ediyor :d @Yuvasiz knk chat e gel 50 kere reklam spam at perma ye :d kolayca bitmiş olur hesabın
eywyahu şu hesabımı kapatın artık engelliyomusunuz ne yapıyosanız yapın. birde önceki konumun silinmesini rica ediyorum
Sanal kavga dostum 😎
Olum ne alaka aq adam hesabım kapansın diyo sen Eyw diyon PZKDPDXNDLNSKDNRE