Kartex0 hesabımın şifresini unuttum giremiyorum e-posta yazınca kod falanda gelmiyor yardım eder misin ip adresinden bakabilirsin @Nobody
💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
Kartex0 hesabımın şifresini unuttum giremiyorum e-posta yazınca kod falanda gelmiyor yardım eder misin ip adresinden bakabilirsin @Nobody
Ip adresinden Bakmak derken?Kartex0 hesabımın şifresini unuttum giremiyorum e-posta yazınca kod falanda gelmiyor yardım eder misin ip adresinden bakabilirsin @Nobody
Bakıyorlar ip adresinden hesabın senin olup olmadığınaIp adresinden Bakmak derken?
he sen Forum hesabı diyosun okumadım ig sandım kbBakıyorlar ip adresinden hesabın senin olup olmadığına
Ip adresinden Bakmak derken? şifremii unuttum diyip e-posta yolluyorum ama gelmiyor gmaile
Sorun değilhe sen Forum hesabı diyosun okumadım ig sandım kb
Sağol reis♥️Gerekli kişilere iletildi.
Ne zaman dönecekler sorabilirmiyim ihtiyacım varda hesaba şifreyi sıfırlamak için e posta yolluyorum ama gelmiyor neden böyleGerekli kişilere iletildi.
Bakabilirmisin rica etsem
ben bir şey yapamamBakabilirmisin rica etsem
benim de şifremi unuttum 3 aydır çabalıyorum eğer yapabilrisen bana da söyleKartex0 hesabımın şifresini unuttum giremiyorum e-posta yazınca kod falanda gelmiyor yardım eder misin ip adresinden bakabilirsin @Nobody
Bende kafayı yiyicem e posta gelmiyor neden böyle çözmüyorlar ki bu sorunu sonuçta e posta bende hesap benim coin var giremiyorum@SpyAdmin bak bir kişi da hallet şu işi ya
@SpyAdmin e diyorum böyle böyle bana diyor ki vip alBende kafayı yiyicem e posta gelmiyor neden böyle çözmüyorlar ki bu sorunu sonuçta e posta bende hesap benim coin var giremiyorum
Telegram varmı@SpyAdmin e diyorum böyle böyle bana diyor ki vip al
spy ın telegramında varım oraya yaz pm den ulaşırım sanaTelegram varmı
Telegram ismi ne kispy ın telegramında varım oraya yaz pm den ulaşırım sana
Tamam reis bakar inşallah lütfen çoğu kişide bu sorun varBu konu ile @Al Simmons ilgilenebilir.
hocam benim zexen di (3 aydır uğraşıyorum ) arkadaşın bilmiyorumForumdaki kullanıcı adın ne?
hocam benim zexen di (3 aydır uğraşıyorum ) arkadaşın bilmiyorum
hocam gariban rütbesi var pm atamıyorum siz bana bi . atsanız atarım özeldenHesaba bağlı mail adresin ne ? Bana özelden yaz.
hocam valla yetki varsa halledelim şu işi hemen 3 aydır uğraşıyorum yaHesaba bağlı mail adresin ne ? Bana özelden yaz.
Kartex0Forumdaki kullanıcı adın ne?