hesabların sıradışı hareketten devamlı kapanması

1 aylık hesap sıradışı hareketten kapandı. aynı cihaz ve ipden giriyorum. günde fazla mesaj ve 250 civarı istek geliyor. daha sonra 2018 hesabım bugun giriş yaptım 60 tane...

1 aylık hesap sıradışı hareketten kapandı. aynı cihaz ve ipden giriyorum. günde fazla mesaj ve 250 civarı istek geliyor. daha sonra 2018 hesabım bugun giriş yaptım 60 tane herkese açık sayfa takip ettim. bi kaç postlara yorum yaptım yine hesap kapandı. aynı ipden bağlanan başka bi kişi devamlı post yorumu yapıyor yeni hesabı onu bi kere kapatmadı kaç kere mesaj engeli vs verdi. hep beni kapatıyor çözümü nedir yardımcı olacak var mı?

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
1 aylık hesap sıradışı hareketten kapandı. aynı cihaz ve ipden giriyorum. günde fazla mesaj ve 250 civarı istek geliyor. daha sonra 2018 hesabım bugun giriş yaptım 60 tane herkese açık sayfa takip ettim. bi kaç postlara yorum yaptım yine hesap kapandı. aynı ipden bağlanan başka bi kişi devamlı post yorumu yapıyor yeni hesabı onu bi kere kapatmadı kaç kere mesaj engeli vs verdi. hep beni kapatıyor çözümü nedir yardımcı olacak var mı?
kapanıp noluyor yani geri açılmıyor mu?

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
132,786Konular
3,283,383Mesajlar
318,029Kullanıcılar
omer-901Son Üye
Üst Alt