Hesap Açma Engeli Olanlar Toplanın

*** Hidden text: You do not have sufficient rights to view the hidden text. Visit the forum thread! ****** Hidden text: You do not have sufficient rights to view the hidden...

View hidden content is available for registered users!

Merhaba Arkadaşlar Bugün Size Hesap Açma Engeli Olanlar İçin Nasıl İstediğimiz Kadar Hesaba Sahip Oluruz Onu göstereceğim

-Konu İşinize Yararsa Lütfen Beğenneyi Unutmayınız.
View hidden content is available for registered users!

Evet arkadaşlar Son Zamanlarda Neredeyse Benim De Dahil Herkesin Başına Gelen Hesap Açma Engelinen Bahsedeceğim Aslında size Hesap Açmayı Değil Açılmış Bir Başkasının Yeni Hesabına Çökmeyi Öğreteceğim Bunu Ben Buldum Eğer Hatam Varsa Düzeltebilirsiniz.

Öncelikle Size Vereceğim Bağlantıdan Kendimize Bir Telefon Numarası Seçiyoruz.

Ben Kendime Bir telefon Numarası Seçtim Ve En Son Gelen Mesajları Kontrol Edeceğim Hemen Bakalım.

Screenshot_20200316-095514.jpg

Olabildiğinizce Amerikan Numaralarını Seçmeye Çalışınız. Seçelim

Screenshot_20200316-095644.jpg

Evet Beyler Gördüğümüz Gibi Gelen Son Mesajlarda İnstagram Hesabını Doğrulaması İçin Bir SMS Alınmış Ve Kaydolunmuş.
Biz Bu Numaraya Webden Şifre Yenileme Bağlantısı Gönderip Hesaba Çökeceğiz.

Ben Doğrulamamı Gönderdim Ve şifre Yenileme Bağlantımdan Hesabı Aldım Kanıtlamaya Gerek Duymadım

Eğer Sizin De instagram Hesabına İhtiyacınız Varsa Buradan Alabilirsiniz Sadece İnstagram Değil Facebook,Roblox,Tinder... Gibi Sosyal Medya Üzerinde Doğrulama İçin Kullanılmış Hesapları Hackliyebilirsiniz

Konuyu Anlamayan Veya Yapamayan Olursa İnstagramdan Bana ulaşabilr@lostkarze

Ekli dosyalar

• Screenshot_20200316-095316.png
    Screenshot_20200316-095316.png
    329.3 KB · Görüntüleme: 30
Son düzenleme:
💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
132,267Konular
3,278,354Mesajlar
317,316Kullanıcılar
Ege akkuşSon Üye
Üst Alt