Taklit dışında hesap kapatabilenler DM. Taklit dışında diyorum çünkü hesap spamda taklit atamıyoruz. Taklit dışında anlık uçurabilen işinde profesyonel kişiler bana ulaşsın. Ödemeyi kapandıktan sonra atarım. Güvence falan nasıl veriliyorsa veririz.
ilk isterim spamdakinide vururumTaklit dışında hesap kapatabilenler DM. Taklit dışında diyorum çünkü hesap spamda taklit atamıyoruz. Taklit dışında anlık uçurabilen işinde profesyonel kişiler bana ulaşsın. Ödemeyi kapandıktan sonra atarım. Güvence falan nasıl veriliyorsa veririz.
Fiyatı konuşuruz. İletişim adresi bırak bro.ilk isterim spamdakinide vururum
Ben tgden pek anlamıyorum. Siz bırakın dönüş yapayım.
Dolandırıcıdır. Gerçek ismi Muhammet Ali Karaçam. Konuşmalar kayıt alındı, gerekli işlemler yapılacak.Tg @canerxresmi yazın
Ulaşıyorum.Merhaba escli bi şekilde işlem sağlayabilirim tg @sadikcanyuksel ulaşın hocam
@İbrahim bak senin fanın asdlnkmaslkmndaskmldmkasdmkşasdmşEscrow kullanmayı unutmayın lütfen escrow tek iletişim tıkla
hashdsahdahsdhsah vay be ibrahim abinin fanları costuruyorEscrow kullanmayı unutmayın lütfen escrow tek iletişim tıkla
@meteha4n yazTaklit dışında hesap kapatabilenler DM. Taklit dışında diyorum çünkü hesap spamda taklit atamıyoruz. Taklit dışında anlık uçurabilen işinde profesyonel kişiler bana ulaşsın. Ödemeyi kapandıktan sonra atarım. Güvence falan nasıl veriliyorsa veririz.