Hesapçı Ortak Aranıyor

Banka hesabına gelen paralardan %25 komisyon alıp gerisini BTC ile bana gönderecek bir ortak arıyorum Çok uzun süredir dayı tokatlama işiyle meşgulum uğraştığım zamanlar...

Banka hesabına gelen paralardan %25 komisyon alıp gerisini BTC ile bana gönderecek bir ortak arıyorum

Çok uzun süredir dayı tokatlama işiyle meşgulum uğraştığım zamanlar genelde haftada 10-15 k para kazanıyorum tek başıma yapıyordum ama hesabıma çok fazla para girişi olduğu için artık başkasının banka hesabı üstünden yapmayı düşünüyorum.
Banka hesabına gelen paralardan %25 komisyon alıp gerisini BTC ile bana gönderecek bir ortak arıyorum
Neredeyse risksiz olduğu için komisyon u düşük tuttum

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl

Çok uzun süredir dayı tokatlama işiyle meşgulum uğraştığım zamanlar genelde haftada 10-15 k para kazanıyorum tek başıma yapıyordum ama hesabıma çok fazla para girişi olduğu için artık başkasının banka hesabı üstünden yapmayı düşünüyorum.
Neredeyse risksiz olduğu için komisyon u düşük tuttum
telegram : bystekno

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
132,834Konular
3,283,583Mesajlar
318,065Kullanıcılar
therexdraSon Üye
Üst Alt