Hiç Bir Şey Yapmadan Günde En Az 10 Dolar Kazanmak Mı? Arttırılabilir Kazanç.

Evet verdiğiniz coinse değecek ve kesin kazanç sunan bir sistemdir. Öncelikle size biraz bilgi vermek istiyorum. Ben son zamanlarda çok fazla evde otururken para kazanmak...

Evet verdiğiniz coinse değecek ve kesin kazanç sunan bir sistemdir.
[CHARGE=5]Öncelikle size biraz bilgi vermek istiyorum. Ben son zamanlarda çok fazla evde otururken para kazanmak konlarını inceleyen birisiyim ve neredeyse bütün konularda denemeler yapan birisiyim. Sonuç hiç bir zaman iyi olmadı çünkü paylaşılan sistemlerin çoğu yatırımlı sistemlerdi. Ben ise bu konuda yatırımsız siteyi açık bırakarak günlük en az 10 dolar kazanabileceğiniz bir sistem tanıtmak istiyorum.

Ben bu sistemi ilk gördüğümde sadece üye oldum ve hiç bir şey yapmadım siteye bile girmedim. Fakat bir kaç video izledikten sonra ne kadar büyük kazançların olduğunu gördüm ve siteye önem vermeye başladım. Bir arkadaşım bu sistemde şuanda 1500 tl çekti ve şuan günlük kazancı 10 dolar. Tabii bu kazanç arttırılabilir.

Şimdi gelelim sistemi anlatmaya. Sistem referansa dayalı bir sistem değil tamamıyla sitede geçirdiğiniz zaman boyunca kazandığını puanlara dayalı bir sistem. Referansta önemli fakat size şöyle anlatayım. Sistemde 10 referansınız olduğu taktirde 1.2 kazandırırken 10 dakika sistemde vakit geçirdiğiniz taktirde 3x daha fazla kazanabiliyorsunuz.
Sistemin en önemli kısmı sosyal medyadır. Yani sistemde twitter, faceb ook, instagram üzerinden paylaşım yapıyorsunuz ve bu paylaşımlara tıklama başı puanlar alıyorsunuz. diyeceksiniz ki tıklama olmaz ise? Şimdi bu kısıma geliyorum. Bir telegram kanalım var eğer katılmak isteyen olursa bana yazsın kanalıma alayım bu kanalda linkleri paylaşıyoruz ve tıklama yapıyoruz. Ayrıca paylaştığınız linklere kendiniz tıklasanız bile geçerli sayılıyor ve puan kazanıyorsunuz.

Site size ne kazandırıyor? Arkadaşlar site size, sitede geçirdiğiniz zaman boyunca puan kazandırıyor ve bu puanlar ile birlikte havuzda biriken puanlardan otomatik toplama yapıyorsunuz. Sizin herhangi bir işlem yapmanıza gerek yok puanlar otomatik olarak havuzdan bakiyenize ekleniyor. Şimdi geliyoruz en kritik noktaya. Site size " lunr coin " veriyor. Şuan 1 Lunr Coin 34 TL. Varın gerisini siz düşünün.

Site çekim limiti ne kadar? İlk çekim limiti 35 lunr. Fakat ilk çekimi yaptıktan sonra çekim limiti 5 Lunr' a düşüyor. Bununla birlikte kesinlikle günde kaç kere çekim yapacağınız size kalmış fakat her çekimde %10 fee ücreti ödüyorsunuz. Yani 35 Lunr çekerken 3.5 Lunr Fee çekim ücretine gidiyor. Size ise 31.5 Lunr geliyor.

Dediğim gibi sistem kesinlikle kazanç sağlıyor. Yapacağınız tek şey ise bir sekmede açık bırakmak. Kendisi bu sayede puan kasacaktır. Ayrıca fake bir sosyal medya açıp orada paylaşım yapıp linki telegram gruplarında tıklama yapan gruplarda paylaşabilirsiniz. Dediğim gibi böyle bir telegram grubum var isterseniz yazabilir bu gruba katılabilirsiniz. Ayrıca paylaştığınız linklere kendiniz tıklasanızda kabul ediliyor ve puan almış sayılıyorsunuz. Bu linklere tıklayıp 5 saniye durmanız yeterli hiç bir işlem yapmanıza gerek yoktur.

Sistemde ilk başladığınızda level 1 başlıyorsunuz. Level 4 e kadar leveller var. Her level atladığınızda kazancınız daha fazla oluyor. Yani level 1 de kazandığınız puanla level 4 de kazandığınız puan aynı değildir. Leveli ise hesabınızda duran Lunr ile kasıyorsunuz. Yani hesabınızda 35 Lunr olduğu taktirde Level 2 50 Lunr olduğu taktirde Level 3 100 Lunr olduğu taktirde level 4 oluyorsunuz. Bu lunr ları çektiğiniz taktirde ise leveliniz düşüyor. Örneğin benim hesabımda 100 Lunr var günde 20 Lunr kaznıyorum. Fakat level 4 de bu kadar kazanıyorum. Gidipte 50 lunr çekersem elime 1500 Tl gelir evet ama günlük 10 Lunr kazanmaya devam ederim. Yani leveliniz ne kadar yüksek olursa o kadar fazla lunr kazanırsınız.

Taktik: Burada size vereceğim tek taktik İlk etapta Lunrlarınızı biriktirmeniz ve level kasmanızdır. İçeride ne kadar çok Lunr biriktirirseniz o kadar çok Günlük olarak Lunr kasarsınız.

Bahsetmiş olduğum sistemin linkini aşağıda vereceğim. Bu arada şifre bile istemeyen bir sistemdir. Mail yazarak kayıt oluyorsunuz ve kazanmaya başlıyorsunuz. Aşağıda referans linkimi vereceğim referans linkimle kayıt olursanız ufakta olsa destek olmuş olursunuz. Şimdiden teşekkür ederim.
Referanslı Linkim:

Referanssız Link:

[/CHARGE]

131,922Konular
3,272,694Mesajlar
316,573Kullanıcılar
alawubabaSon Üye
Üst Alt