Hiçbişey anlamadığım bişeyi yapmaya çalışıyorum:((

Hack keylogger yazılımlar programlama scriptler nerdeyse bilgisayarımda hepsi var ama nasıl hangi uygulamayla açılır hiçbişey bilmiyom 2 senedir yğklüler araştırıyorum...

Hack keylogger yazılımlar programlama scriptler nerdeyse bilgisayarımda hepsi var ama nasıl hangi uygulamayla açılır hiçbişey bilmiyom 2 senedir yğklüler araştırıyorum araştırdıkça anlamadıkça salak mıyım diye sorguluyom öğretecek insan da yok temelini bile atamadım arkadaşlar salak mıyım bne?

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
salak mısın bilemem ama bilgisayar ağlarını bi 10 dakikalık videosunu izlersen bile malware olayının prensiplerini öğrenirsin.
yarın bana ulaş. sana detaylıca mantığı anlatıcam. gerekirse ileri gitmek istersen malware development kaynakları bile atarım.

salak mısın bilemem ama bilgisayar ağlarını bi 10 dakikalık videosunu izlersen bile malware olayının prensiplerini öğrenirsin.
yarın bana ulaş. sana detaylıca mantığı anlatıcam. gerekirse ileri gitmek istersen malware development kaynakları bile atarım.
Hocam selamlar bana da anlatır mısınız bende siber güvenliğe ilgim var ama hiçbir bilgim yok ben de para kazanmak istiyorum internetten aileden uzak üniversite okuyorum kendim para kazanmak istiyorum

132,868Konular
3,283,787Mesajlar
318,115Kullanıcılar
ferkanumreSon Üye
Üst Alt