Kendime ait olan scriptim ve forumdada 2 3 defa paylaşmama rağmen tekrar paylaşıldı adam benim diyor sana ait hiç birşey yok diyor bu adamın paylaştığı script...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ekli dosyalar

• 1587072938594.png
    1587072938594.png
    324.9 KB · Görüntüleme: 20
Öncelikle iyi akşamlar
1.si bu scripti sen kodlamadin
2.si adminlere hakaret edip sonra admine birilerini şikayet etmen cidden ironik bı durum
3.sü ben burada illegal bir iş göremiyorum başta söyledim şimdide söylerim adminlerden bi uyarı gelmediği taktirde ben yanlış birşey yaptığımı düşünmüyorum başkalarının scriptlerini paralı satmaya utanmiyorsun biz burada birilerine yararlı konu acincada hemen baltaliyorsun tekrardan söyleyeyim adminler isterse konuyu kaldirabilirim iyi geceler dilerim herkese Leopin sanada .d

Öncelikle iyi akşamlar
1.si bu scripti sen kodlamadin
2.si adminlere hakaret edip sonra admine birilerini şikayet etmen cidden ironik bı durum
3.sü ben burada illegal bir iş göremiyorum başta söyledim şimdide söylerim adminlerden bi uyarı gelmediği taktirde ben yanlış birşey yaptığımı düşünmüyorum başkalarının scriptlerini paralı satmaya utanmiyorsun biz burada birilerine yararlı konu acincada hemen baltaliyorsun tekrardan söyleyeyim adminler isterse konuyu kaldirabilirim iyi geceler dilerim herkese Leopin sanada .d
1. script bana ait mgp25 apisi dışında 2.ben admine küfür etmedim ben ironi yaptım roselyda ironi yaptı ve ben sonra ironin devamını getirdim oda alındı 3. olarak bende gideyim adminin paylaştığı konuyu paylaşırım ve bana ait olan herşeyi istediğim gibi satarım buda ilgilendirmez diyeceklerim bu kadar ii gecelr

@mordaglarinkacagi benden izin alirken post sahibinin konuyu kaldirdigini belirtmistin sikayet uzerine kontrol ettigimde konunun kaldirilmadigi goruluyor.

Ve sen @fikolatalıcıstık 1 hafta öncesine kadar foruma çöplük diyordun şimdi de 16 sayfa yorum alan konunun çalındığı için alay ettigin adminlere şikayette bulunuyorsun + olarak multi üyeliğin de yasak oldugunu bilmeni isterim.

Bu seferlik iki tarafa da herhangi bir ceza vermeyecegim birbirinizle muhattap olup kavgayı sürdürmemenizi tavsiye eder iyi geceler dilerim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
131,800Konular
3,271,487Mesajlar
316,227Kullanıcılar
budakberzan3Son Üye
Üst Alt