@hn2rolty kolpacısı *****-şikayet

@hn2rolty kullanıcı isimli forum üyesi ile instagram telif script'i alışverişi yapacaktık. Fakat bana gönderdiği script dediği gibi çalışmadı ve bende ücretini ödemedim. Bunun...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@hn2rolty kullanıcı isimli forum üyesi ile instagram telif script'i alışverişi yapacaktık. Fakat bana gönderdiği script dediği gibi çalışmadı ve bende ücretini ödemedim. Bunun üzerine forum chatinde adımı dolandırıcıya çıkarmaya çalışıp "kolpacı" gibi ithamlarda ve hakaretlerde bulundu. İftiraları üzerine bu konuyu açma gereği duydum. Herşey videoda gösterilmiştir. Gereği yapılırsa sevinirim. @Gençtürk @CrowZ @Nobody . Video için zaman ayırmadım direk ekran kaydı alıp yükledim kalitesiz olabilir kusura bakmayın ama herşeyin yeterince gözüktüğünü düşünüyorum. Sorunun bende olduğunu düşünenler olursa bana verdiği linki buraya bırakıyorum. İsteyen alıp deneyebilir.

script tıklayarak scripti indirebilirsiniz.
Normalde uğraşmazdım ama bazılarını tam yıkmak gerekir :d

itinailegotedilir.jpg

bu şekilde de ticaretime engel olmuştur.

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
1.sc bana ait sc değil doğru ama ben ona sc sattım sonuçta ayrıyetten arkadaşım klasörün adını lusy yaptıysa veya lusy den satın aldıysa ben nabıyım ?
ben ona telif sc satcamı söyledim ve o da almak istedi ve ilk ben attım zaten arkadaşımada sc sorunsuz çalışıyodu pp çeker+şif yanlış hatası+faktör kodu ister bu arkadaş ya index.php den bi yeri silmeş veya apisini bozmuş burdan bana sallama yapıyo ödemeyi alamadığım halde üstelik ben suçlanıyorum cidden bu duruma gülüyorum bana parayı atmadı iş yapcak arkadaşlara tavsiyemde ya ilk paranızı alın yada yapmayın

1.sc bana ait sc değil doğru ama ben ona sc sattım sonuçta ayrıyetten arkadaşım klasörün adını lusy yaptıysa veya lusy den satın aldıysa ben nabıyım ?
ben ona telif sc satcamı söyledim ve o da almak istedi ve ilk ben attım zaten arkadaşımada sc sorunsuz çalışıyodu pp çeker+şif yanlış hatası+faktör kodu ister bu arkadaş ya index.php den bi yeri silmeş veya apisini bozmuş burdan bana sallama yapıyo ödemeyi alamadığım halde üstelik ben suçlanıyorum cidden bu duruma gülüyorum bana parayı atmadı iş yapcak arkadaşlara tavsiyemde ya ilk paranızı alın yada yapmayın
Peki sende ki scriptin ilk halini at bozuk olmadığı halini o zaman suçluluktan çıkarsın

olum herşey videoda zaten senin bana attığın linkten indirip kurmuşum + arkadaşlarda senin attığın linkten indirip kurdu bu neyin rahatlığı EKQWHKLEHNWQKLNEKLQWNKELNWQLE

Senin verdiğin indirme linkini koymuş konuya https://dosya.co/vnvzxzxv7b83/hn2rolty.zip.html

Jessica denemiş üstte script hatalı.

olum herşey videoda zaten senin bana attığın linkten indirip kurmuşum + arkadaşlarda senin attığın linkten indirip kurdu bu neyin rahatlığı EKQWHKLEHNWQKLNEKLQWNKELNWQLE
kardeşim evet rahatım çünkü suç işleyen insan korkar ben burda yanlış bişey yapmadım?
paramı aldım mı?
almadım üstüne benş kolpa yapıyosun burda asıl KOLPA sensin ya sc bozup attıysan bşz nabalım ve ya cidden sc bozuksa beni nabıyım mdeme aldımmı hayır ne boş kunuşuyon o zamn benim ark çok güzel çalışıyo script burda atıp tutmakla almıyo az delikanlıysan zaten doğru konuşursun

Scriptin hatalı olması sorun değil tamam da gelip burda denemeden bana sallaması küfür etmesi ve adımı dolandırıcıya çıkarmaya çalışması ticaretime engel olması gerçekten trajikomik ve beni epey rahatsız etti.
kardeşim ödeme yaptınmı hayır ben seni şiket edcem yere sen benimasıl ticaretime engel oluyorsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
132,229Konular
3,276,937Mesajlar
317,159Kullanıcılar
angel123Son Üye
Üst Alt