Dalga geçecekseniz seviyeli şekilde dalga geçin mesajını editledim CeKu. Uydu ile didios yemeni istememHoş buldum çekirge emir subayım![]()
💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
Dalga geçecekseniz seviyeli şekilde dalga geçin mesajını editledim CeKu. Uydu ile didios yemeni istememHoş buldum çekirge emir subayım![]()
Gomutanim çarşı iznine çıktı pasamiz bayram alışverişi yapacakmışHoş buldum çekirge emir subayım anafartalar baş komutanı ledün Aptal neden yok burda![]()
Zamana meydan okuyan dede bburda ayağınızı denk alın ona göre karışmam yoksadalga geçmek olmaz herkez seviyesini haddini bilmeli bence![]()
Selambeyler meraba
Zamana meydan okuyan ? valla benim bildiğim zamana meydan okuyan tek kişi topraktaZamana meydan okuyan dede bburda ayağınızı denk alın ona göre karışmam yoksa![]()
Sen teksin işteZamana meydan okuyan ? valla benim bildiğim zamana meydan okuyan tek kişi toprakta![]()
Buyur seninle olsunMuhabbetiniz Bol Olsun ( :
Ben bile tek değilim gök-börüSen teksin işte![]()
Ortamı ortam yapan içindekilerdir..ortam baya iyi burda![]()
Deneyelimbu gün yeni index hazırladım mozillanın çevirememesi memesi yüzünden deneyemedik elimizde patladı![]()
indexi verebilirmisinizbu gün yeni index hazırladım mozillanın çevirememesi memesi yüzünden deneyemedik elimizde patladı![]()
Dediğimi dusundunmuDeneyelimhemen
![]()
Bro skype versene bişeyler alabilirim sendenDediğimi dusundunmu
DüşünüyorumDediğimi dusundunmu
Güzel ama inş aytden çalıntı değildir
Yanliz index süper
Güzel ama inş aytden çalıntı değildir![]()
Ama özenti oluyor diye gelirler özgün çalişmak lazım aslında![]()
Aklımda priv8 olucak şeklinde proje var yeni guncel açıkları sitenin ip adresimi yazdigimiz zaman reverseden bütün siteleri cekip butun sunucuddaki sitelere aciklari denemesiDüşünüyorumama detaylı anlat kı projesini oluşturalım
![]()