Cracked a cracked ulan![]()
not: Paylaşımı yapmayacağım
![]()
Ahahaha Eline sağlık kardeşim aynı mantıkla alfayı da kırarsın
💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
Cracked a cracked ulan![]()
not: Paylaşımı yapmayacağım
![]()
Ahahaha Eline sağlık kardeşim aynı mantıkla alfayı da kırarsın
Alfayı kırmaya gerek yok ya bu daha güzel
Dün alfayı deniyim dedimde o biraz karışık geldi sen toplamışsın daha kolay oldu vallahi![]()

hahaha eline sağlık v2 yi farklı methodla denicem onada bekleriz Çd

Hahaha herkes gibi değilsin en aızndan dostum iyisin yani encode de aynıysan çoğu kişiyi tokatlarısn .dDenemek isterim . öyle pek bir bilgim yok aslında decoding olarak bir ara fopoyu manuel kırıyordum alfayıda kırmam bi 30 dkmı felan aldı
![]()
Hahaha herkes gibi değilsin en aızndan dostum iyisin yani encode de aynıysan çoğu kişiyi tokatlarısn .d
Encode konusunda duyduğuma göre en iyi encode sistemini ruslar yapıyor kimse kıramıyor ama içine log yerleştriyolar onun dışında programlar var zaten kodu yapıştırıyon kırıyorencoding hiç denemedim onuda çözerim ama![]()
Fonksyion adlarından anlamışsındır zaten. bir sonraki shell komple kiril alfabesi olcak ama o birz daha zorlar 

Kürtce eklesek daha zor olmazmi kuze kerrriii tarzinda ahchajsjsEncode konusunda duyduğuma göre en iyi encode sistemini ruslar yapıyor kimse kıramıyor ama içine log yerleştriyolar onun dışında programlar var zaten kodu yapıştırıyon kırıyorFonksyion adlarından anlamışsındır zaten. bir sonraki shell komple kiril alfabesi olcak ama o birz daha zorlar
![]()
o dil değilki amaKürtce eklesek daha zor olmazmi kuze kerrriii tarzinda ahchajsjs
kanka bana öğretirseniz yaparım valla podskafopaskdfopaskKürtce eklesek daha zor olmazmi kuze kerrriii tarzinda ahchajsjs
@FIRTINA özel ders veriyormuş saati bir paket kaçak malbrokanka bana öğretirseniz yaparım valla podskafopaskdfopask
adam kaçağın semtidne yaşıyor o bana getirsin aq poaksdfopkasd@FIRTINA özel ders veriyormuş saati bir paket kaçak malbro
beni bulaştırmayın la![]()

takmayınca kendileri gidiyor zatennedir senin çektiğin imt'de herkez sana sataşırdı bir ara şimdi spyda başlamış![]()