Merhaba Poyraz Hosting üzerinden Hosting aldım ve Freenom üzerinden de domain almak istiyorum. Ancak bu ikisini nasıl bağlayabilirim biri yardımcı olabilir mi?
bu şekilde yqapıyorum ancak gene de olmuyorPoyraz hosting ns lerini freenom ns bağla
Freenom hesabını atarsan yardımcı olayimbu şekilde yqapıyorum ancak gene de olmuyor
özelden attımFreenom hesabını atarsan yardımcı olayim
nasıl yani zaten Nameserver kısmına yazdım başka nerde nameserver varFreenom hesabını atarsan yardımcı olayim
nasıl yani zaten Nameserver kısmına yazdım başka nerde nameserver vardns değil nameserver yazan yere yazacaksın
kardeşim o kısımda forword this domain ona tıklayacaksın domainini alacaksın sonra ana sayfa sağ üst services de my domains diyeceksin siten neyse yanında manage domain der tıklayacaksın sonra management tools ve namesarvers diyeceksin ordan use custom nameservices diyeceksin ns lerini bağlayacaksın ve sorun çözülecek kimseye freenom hesabını falan verme iy forumlar nezaketen teşekkür edebilirsinnasıl yani zaten Nameserver kısmına yazdım başka nerde nameserver var
Teşekkür ederim işe yaradı. Konu kapatılabilir.kardeşim o kısımda forword this domain ona tıklayacaksın domainini alacaksın sonra ana sayfa sağ üst services de my domains diyeceksin siten neyse yanında manage domain der tıklayacaksın sonra management tools ve namesarvers diyeceksin ordan use custom nameservices diyeceksin ns lerini bağlayacaksın ve sorun çözülecek kimseye freenom hesabını falan verme iy forumlar nezaketen teşekkür edebilirsin
😃Teşekkür ederim işe yaradı. Konu kapatılabilir.