HTC BATIYOR ! (1 Viewer)

HTC, ikinci çeyrek mali raporlarını açıkladı arkadaşlar. Raporlara göre günden güne erimekte olan HTC, geçtiğimiz yıl 3 ayda elde ettiği geliri bu yıl 6 ayda elde etmekte...

HTC, ikinci çeyrek mali raporlarını açıkladı arkadaşlar. Raporlara göre günden güne erimekte olan HTC, geçtiğimiz yıl 3 ayda elde ettiği geliri bu yıl 6 ayda elde etmekte zorlanıyormuş açıkcası durum pek iç acıcı değil. HTC'nin hazırladığı Rapora göre HTC, 1 Nisan-30 Haziran dönemini kapsayan ikinci çeyrekte yalnızca 191 milyon Euro (1.1 milyar TL) gelir elde etmiş. Şirketin aynı dönemdeki net zararı ise 82 milyon Euro (475 milyon TL) olmuş.HTC, geçtiğimiz yılın ikinci çeyreğinde 2.7 milyar TL gelir elde etmeyi başarmıştı. 2018 ikinci çeyreğinde ise gelirlerin 1.1 milyar TL seviyesinde kalmış olması, şirketin sadece bir yıl içinde gelirlerinin yarısından fazlasını kaybettiğini gösteriyor. HTC'nin bu kadar kan kaybetmesinin sebebi PİXEL telefonları üreten mobil bölümün Google'a satmış olması ve HTC'ni ürettiği her modelin popülerlikten baya uzaklaşmasıda başka bir neden.Sonuçta Dünyanın ilk android telefonunu üreten bir firma bu durumlara nasıl geldi anlayamıyorum...

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
Banane HTC den? Paylastigin icin sagol fakat tavsiyem böyle konularla ugrasma sirketler bizi bu kadar umsamiyor :) Biz bu konularda menfaatimize bakacagiz (Bu konularda :) ) Yani ciro yapamıyorlarsa onların sorunu ben xiaomi mi yi tavsiye ederim telefon alacaklara... f/p yi iyi karsiliyor..

Aga Hack Huck işleri ile uğraşıyorsan benim bir zamanlar kullanmış olduğum PWN Phone var ona bak linux tabanlı telefon ;) Fiyatı biraz pahalı ama değer .

Yanıt yazmak için giriş yapmalısınız
Forum özelliklerini kullanmak ve Level 2 üyelik satın almak için hesabınıza giriş yapın.

Users who are viewing this thread

133,331Konular
3,281,059Mesajlar
320,297Kullanıcılar
manssuSon Üye
Üst Alt