HTML exploit | yanli̇s duymadi̇ni̇z | HTML exploi̇t

sen beni ne sanıyon sadece spy hesabı olan youtubedan ethical hacking ogrenen veletlerdenmi ahahahah dostum beni bu sozlerinle kahkahaya bogdun eyvallah gece gece beni guldurdun senin gibilerin bakis acisina hakan23cm girsin diyorum mesajlarinada cevap vermeyi bırakıyorum
Tamam kardeşim google ı hackleyince gel hatta sen al bu 0day leri bugün eve erken git çee

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
imkansız dediğin için bu konu hakkında pek bilgin olmadığı izlenimini almisdim, ben kimseye havadan bakmam çok fazla gerekzi soru geldi sende araya kaynadin
kankam sen demişsin ilk SAF HTML ama sonradan belirtiyorsun arasında başka dilde kullandığını, en baştan yazsan zaten olabilir der geçerim. ama SAF HTML dersen imkansız olacağını herkez yazar, çünkü html sunucu arkası çalışmıyor.

yorumların hepsini okumaya tahammül bile edemedim okadar cahilce mesajlar var ki

normal şartlarda bu olay mümkün browser tabanlı bir zafiyet bulursan (buffer overflow olur heap overflow, use after free olur artık ne sikimse) ve windows tarafındaki uac aslr gibi sik sik önlemleri bypass edersen sayfayı ziyaret ettirdiğin gibi adama herşeyi yaparsın. bu olaya da 2005ten beri sorgusuz deniyor sanalda zaten html exploit değil (ecnebilerin bazısı 0click diyor). eskiden explorerden / flash playerden basitçe exploitlenebiliyordu çünkü yeteri kadar güvenlik önlemi yoktu. artık tarayıcının bile kendi içinde güvenlik mekanizması varken (ki windows tarafındakilerden bahsetmiyorum) böyle birşeyi başlığa html exploit yazacak bilgide bir arkadaş yapamaz. html exploit ne amk? ne yaptığınızın ne koyduğunuzun farkında olmadan bişeyler konuşmaya çalışıyorsunuz komik olmayın.

gidin chromede bulunmuş zafiyetleri araştırın memory nedir buffer nedir heap nedir araştırın öyle duyar kasın bari bir iki kelime doğru çıkar

kitle konuyu geç meto gözünü seveyim gece gece bildiğimizi unutturcaklar amk

Cok fazla kişi aptal saptal yorumlarda bulunduğundan aklındaki fikirleri hic yokdan azda olsa çözücek bir info bırakıyorum, vbsscript kullanarak local shell açıyorum aynısını yapabilen varsa konuşmadan yapsın tebrik edelim. Yapamayacakda cok dirdir etmesin yoluna baksın

131,931Konular
3,272,782Mesajlar
316,587Kullanıcılar
juanpereqSon Üye
Üst Alt