adam gibi tartışıyoruz hemen küfüre geçmek istiyorsun ayıpBirincisi dosyayi indirip calistiriyoe 2.sj redline in kendisi git bir bak, gerçekten ağzımı bozdurucaksiniz bana.
💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
adam gibi tartışıyoruz hemen küfüre geçmek istiyorsun ayıpBirincisi dosyayi indirip calistiriyoe 2.sj redline in kendisi git bir bak, gerçekten ağzımı bozdurucaksiniz bana.
dostum bak şimdi hedefteki bir dosyayı indirip çalıştırıyor %temp% klasoru SADECE BİR KAYIT NOKTASI, kendinizi çok zeki saniyorsunuz fakat boş yorumlarinizi gerçekten kendinize saklayın sabahdan beri boş beleş yorumlar geliyor okadar adam geldi bisiler dedi sadece 1i cevaba yakin olabilicek bir yorum atti gerçekten canımı sıktınız bu türk camiasina exploit yaramıyor onu anladık.ama canim ss öyle demiyor nedense Temp de exploit.exe çalıştırıyor cmd
şimdi sen bunada html dosyası build etti dersin
Git bir bak 3 sayfadır millet saçma saçma şeyler diyor adım scammerede çıktı bak inanmayan sorun eden varsa gelsin ekran açayım calistirayim launch eklentiside değiladam gibi tartışıyoruz hemen küfüre geçmek istiyorsun ayıp
devam ediyordun çalışma mantığına neden kestin yadostum bak şimdi hedefteki bir dosyayı indirip çalıştırıyor %temp% klasoru SADECE BİR KAYIT NOKTASI, kendinizi çok zeki saniyorsunuz fakat boş yorumlarinizi gerçekten kendinize saklayın sabahdan beri boş beleş yorumlar geliyor okadar adam geldi bisiler dedi sadece 1i cevaba yakin olabilicek bir yorum atti gerçekten canımı sıktınız bu türk camiasina exploit yaramıyor onu anladık.
bak birader php dosyasi yok ortada sizofrenmisiniz, javascriptte kullanmıyorum açık açık diyorum. Baya kurtmus kanka baksana 4 sayfa mesaj atıldı anca 1 kişi cevaba yakın olabolcek birşey dedi tezgah mezgah yok amina koyayim delirtiniz adami turk camiasinda gercekden cok mal var derlerdi inanmazdimda sizin gibisini gormemisim aynen birader milleti sikiyorum tokatliyorum elindje parasini alip kapiya koyuyorum siktirin gidin 4 sayfa boyunca uslubumu korudum korudum demekki olmuyor sizeŞimdi çok kısa süren bir araştırma yaptım (yaklaşık 20-30 google araması)
İhtimaller arasındaki en kuvvetli ihtimal şu senaryodur:
Javascript ile konsol açtırmak mümkün, bir kaç örneğini gördüm fakat bunu HTML'in hiçbir özelliğiyle, hiçbir şekliyle bunu yapmak mümkün değil.
Ancak, <iframe src="test.php"> ile test.php'i çağırıp, test php içerisinden çektiği hwid, ip adresi ve tarihi programın veritabanına kaydettirdikten sonra geri kalanını gidip biraz random, biraz da php ile çekerek gerçekleştirebiliyorsun.
Bu yazdığın programdan daha gerçekçisini yazabiliriz aslında, mesela oradan cmd aç dediğinde sayfa yenilesin tekrar cmd açsın, insanlar için daha inandırıcı olur.
Harici bak, yapmadığın şeyi söyleyerek devam etmek istiyorum, nodejs ile çalıştırıyorsun diyelim... oda pek garantili değil.
Gerçekten, işe yarar bi tezgah yapmışsın ama buradakiler kurt. Gidip raidforumstaki çakalları tokatla
adam sana html içinde php dosyası kullanıyorsun dememiş bro html ile uzaktaki bir php dosyasını çagırıyorsun demiş bence bunu çince bir browserde degilde chrome opera gibi browserlerda tekrar videosunu çekerek at bunca kişi yanlış tek sen dogru konuşuyor olamazsın dostumGerçekten konuyla ilgili isabetli bir fikri olmayan arkadaşlar telegramdan yazsın
bak birader php dosyasi yok ortada sizofrenmisiniz, javascriptte kullanmıyorum açık açık diyorum. Baya kurtmus kanka baksana 4 sayfa mesaj atıldı anca 1 kişi cevaba yakın olabolcek birşey dedi tezgah mezgah yok amina koyayim delirtiniz adami turk camiasinda gercekden cok mal var derlerdi inanmazdimda sizin gibisini gormemisim aynen birader milleti sikiyorum tokatliyorum elindje parasini alip kapiya koyuyorum siktirin gidin 4 sayfa boyunca uslubumu korudum korudum demekki olmuyor size
Chatte anlatmama rağmen hala anlamışsınız demekki, chrome gibi bir tarayıcıy şuanda code execution yapilmiyor biraz editlemem gerekecek ozaman entegre edilebilir, bundna sonra alım dışında yorumlara cevap vermeyeceğim boşuna sinir oluyorum.adam sana html içinde php dosyası kullanıyorsun dememiş bro html ile uzaktaki bir php dosyasını çagırıyorsun demiş bence bunu çince bir browserde degilde chrome opera gibi browserlerda tekrar videosunu çekerek at bunca kişi yanlış tek sen dogru konuşuyor olamazsın dostumbu yaptığın şeyin bir açıklaması yok çünki.
senin videoda kullandigin tarayici zafiyetli kullandigin tarayici ne bu arada (videodaki)Chatte anlatmama rağmen hala anlamışsınız demekki, chrome gibi bir tarayıcıy şuanda code execution yapilmiyor biraz editlemem gerekecek ozaman entegre edilebilir, bundna sonra alım dışında yorumlara cevap vermeyeceğim boşuna sinir oluyorum.
dostum o zaman bu yaptıgın şeyin ne anlamı kaldı ben her trojan atmak istedigim kişiye ne oldugu belirsiz japon p*rnosuna benzeyen bu browseri indirtene kadar kendi trojanımı indirtirimChatte anlatmama rağmen hala anlamışsınız demekki, chrome gibi bir tarayıcıy şuanda code execution yapilmiyor biraz editlemem gerekecek ozaman entegre edilebilir, bundna sonra alım dışında yorumlara cevap vermeyeceğim boşuna sinir oluyorum.
Sen bunu diyene kadar tarayicinin bu özelliğinin olduğuna dair tek bir bilgim yoktu, tarayici taraflı bir indir calistir olayi değil önce şunu bir kavramanizi istiyorum bundan sonraki yorumlarda bundan bahsedenleri rapor edip gecicegim, eger oyle birşey olsaydı sayfaya girdiğinde cmd açılıp kapanmazdi yan taraftaki bir sekmeye yönlendirirdi ve temp klasorune kaydetmez direkt downloada kaydederdi, ustde sltta sagda solda ortada kiyida kosede anlattığım gibi bu yöntemi sosyal mühendislik cekerek bu browseri indirterek kullanabilirsiniz oyuzden 1500 gibi komik bir rakam. HERHANGİ BİR TARAYİCİ TARAFLİ EXPLOİT DEĞİL HTML İN TAMAMEN KENDİSİ İÇERİSİNDEKİ BİR EKLENTİ SAYESİNDE SHELL AÇILIYOR BU ALIM DIŞINDA YAPILAN YORUMLARA OLAN SON VE GENEL CEVABİMDİR SENDEN VE DİGERLERİNDEN TEK RİCAM BUNUN ÜZERİNE HERHANGİ BİR YORUM ATMAMANİZ ALİCİ OLACAK VARSA TELEGRAMİMS BEKLERİM SEVE SEVE EKRAN AÇIP DOSYAYİ CALİSTİRİRİM, SORULARİNİ CEVAPLARIM İYİ GUNLER.Dostum kullandıgın tarayıcıyı birazcık kurcaladım ve indirme ayarlarında şöyle özellikler bulunuyor;
![]()
Ayrıca videoda exploit.html dosyasını çalıştırdıgında tab+enter yapıyorsun bunu yapmandaki amaç;
TAB butonuna bastıgında direk varsa inputa gider entera basarakta o seçilen inputu çalıştırırsın.
Bunu nereden çıkardığıma geleceksek;
TAB tuşuna fazla bastıgın için input kalmayınca sağ üstteki tarayacının sekmelerine kayıyor.
![]()
Bunu videoda exploit.html açıldıktan sonra sağ üste bakarak görebilirsiniz.
Yani kısaca özetlemek gerekirse;
Kullandığın tarayıcı 2007 yılında yapılmış o zamanın şartlarına göre bir explorer kopyası ayrıca doğrudan inen dosyaları çalıştırma yetkisine sahip. Bir input içine bir dosya uzantısı (x.com/exploit.exe) eklersen o inputa bastıgında o dosya download olur. Tarayıcı da otomatik bunu çalıştırıyor hatta .html i çalıştırdıgında orda direk windows güvenlik error veriyor hayır yinede çalıştır diyorsun. Kısacası bunu google opera gibi tarayıcıda degil ancak böyle 2007 2008 de yapılıp bir güncelleme bile eklenmemiş browserlerda yapabilirsin. Google da bunu kesinlikle ama kesinlikle yapamazsın google kullanıcı izni olsa bile dogrudan dosya indirmesi yapmıyor dosyaları açan her zaman kullanıcıdır. Sana tavsiyem projeni değiştirmen, çünkü bu tarz eski browserleri kullanan kimse yok dünyada. Herkse iyi forumlar.. @SkullZ @Tr0n
Tamam dostum güzel diyorsunda html in içindeki eklenti diye birşey yok html bir kütüphaneye sahip degil ki eklentisi olsun? Burda ya sen derdini anlatamıyorsun yada bu kadar adam yanlış tek sen dogrusun. Html eklentisinden kastın nedir?Sen bunu diyene kadar tarayicinin bu özelliğinin olduğuna dair tek bir bilgim yoktu, tarayici taraflı bir indir calistir olayi değil önce şunu bir kavramanizi istiyorum bundan sonraki yorumlarda bundan bahsedenleri rapor edip gecicegim, eger oyle birşey olsaydı sayfaya girdiğinde cmd açılıp kapanmazdi yan taraftaki bir sekmeye yönlendirirdi ve temp klasorune kaydetmez direkt downloada kaydederdi, ustde sltta sagda solda ortada kiyida kosede anlattığım gibi bu yöntemi sosyal mühendislik cekerek bu browseri indirterek kullanabilirsiniz oyuzden 1500 gibi komik bir rakam. HERHANGİ BİR TARAYİCİ TARAFLİ EXPLOİT DEĞİL HTML İN TAMAMEN KENDİSİ İÇERİSİNDEKİ BİR EKLENTİ SAYESİNDE SHELL AÇILIYOR BU ALIM DIŞINDA YAPILAN YORUMLARA OLAN SON VE GENEL CEVABİMDİR SENDEN VE DİGERLERİNDEN TEK RİCAM BUNUN ÜZERİNE HERHANGİ BİR YORUM ATMAMANİZ ALİCİ OLACAK VARSA TELEGRAMİMS BEKLERİM SEVE SEVE EKRAN AÇIP DOSYAYİ CALİSTİRİRİM, SORULARİNİ CEVAPLARIM İYİ GUNLER.
Ssnane nickli arkadaşa anlattıklarımı okursaniz cevap bulabilirsinizTamam dostum güzel diyorsunda html in içindeki eklenti diye birşey yok html bir kütüphaneye sahip degil ki eklentisi olsun? Burda ya sen derdini anlatamıyorsun yada bu kadar adam yanlış tek sen dogrusun. Html eklentisinden kastın nedir?
Html içine yazılabilen script ten söz ediyorTamam dostum güzel diyorsunda html in içindeki eklenti diye birşey yok html bir kütüphaneye sahip degil ki eklentisi olsun? Burda ya sen derdini anlatamıyorsun yada bu kadar adam yanlış tek sen dogrusun. Html eklentisinden kastın nedir?
html içinde script kullandıysa bu javascript e girer arkadaş javascript kullanmadım diyorHtml içine yazılabilen script ten söz ediyor
hayır o tag ile fakat JavaScript dili değil çok kişinin bilmediği bir dilHtml içine yazılabilen script ten söz ediyor
Ama <script> değil başka bi tag ile anladığım kadarıyla
Editi okuyabilirsiniz.Ama bende script dışında çalıştırılabilir bi tag bilmiyorum.html içinde script kullandıysa bu javascript e girer arkadaş javascript kullanmadım diyorvahiylemi indi bu o zaman
<script> etiketinde JSON / JAVASCRİPT / GLSL bu 3 dil kullanılabilir. Kimsenin bilmedigi diller bunlar mı gerçekten? Ayrıca bu dedigin bir eklenti falan degil.hayır o tag ile fakat JavaScript dili değil çok kişinin bilmediği bir dil
Evet eklenti değil zaten tag dan bahsetmek istemiş<script> etiketinde JSON / JAVASCRİPT / GLSL bu 3 dil kullanılabilir. Kimsenin bilmedigi diller bunlar mı gerçekten? Ayrıca bu dedigin bir eklenti falan degil.
Yanlış biliyorsun dostum başka dillerde kullanilabiliyor.<script> etiketinde JSON / JAVASCRİPT / GLSL bu 3 dil kullanılabilir. Kimsenin bilmedigi diller bunlar mı gerçekten? Ayrıca bu dedigin bir eklenti falan degil.
Yani script etiketinde mi yazdınYanlış biliyorsun dostum başka dillerde kullanilabiliyor.
Çok kişinin bilmediği ve html de çalışan dil o ney acabahayır o tag ile fakat JavaScript dili değil çok kişinin bilmediği bir dil
Evet ama tam olarak <script/> olsrak değil bi keyword kullanarakYani script etiketinde mi yazdın
hayır o tag ile fakat JavaScript dili değil çok kişinin bilmediği bir dil