Admin panelini bulan uyarı atsın admin :dogukan şifre:vhd1549185 admin :hulya şifre:karahan1212 admin :UCMSCs9168 şifre:Cun-Gang302010
O adamlar hit kasiyo anladım![]()
bide hayırlı olsun knk yeni rütbenO adamlar hit kasiyo anladım![]()
Harbiden ha dddjvççvçvlfğeBu adamlar bu açıktan iyi prim yaptılarBu sitenin admin paneli yok sql den bilgileri çekiliyor ama panel olmadığından basabilen yok
Adamlar heykırlar sayesinde hit kasıyorlar
![]()
Bir aralar baknistim http'den sonra cpanrl tazip giriyorduk yani panel varBu adamlar bu açıktan iyi prim yaptılarBu sitenin admin paneli yok sql den bilgileri çekiliyor ama panel olmadığından basabilen yok
Adamlar heykırlar sayesinde hit kasıyorlar
![]()
eyvallah knk admin panel bulursam shell sokar uyarı atar çıkarımAdmin panelini bulan uyarı atsın
admin :dogukan şifre:vhd1549185
admin :hulya şifre:karahan1212
admin :UCMSCs9168 şifre:Cun-Gang302010
Bir üstündeki mesaja bakarsan admin paneli verdiğimi görürsüneyvallah knk admin panel bulursam shell sokar uyarı atar çıkarım![]()
Admin paneli ile cpanel farklı işlev gösteriyor kardeş bi sen mi zekisin.Bir üstündeki mesaja bakarsan admin paneli verdiğimi görürsün![]()
Yok bir ben zeki degilim , küstahlığa gerek yok cpanelde işimizi görür.Admin paneli ile cpanel farklı işlev gösteriyor kardeş bi sen mi zekisin.
beb biseyler dnedimde admin paneline erisim kisitli onu farkettimAdmin paneli ile cpanel farklı işlev gösteriyor kardeş bi sen mi zekisin.