🐱 HUNTCAT – PROFESYONEL WEB AUDİT & SEO CRAWLER (ÜCRETSİZ, 50 THREAD, HTML+CSV RAPOR) 🔍 BU NE İŞE YARAR? HuntCat, bir web sitesini didik didik tarayan, kırık linklerden...

🐱 HUNTCAT – PROFESYONEL WEB AUDİT & SEO CRAWLER (ÜCRETSİZ, 50 THREAD, HTML+CSV RAPOR)​

Piyasadaki devlerle yarışan, ama tamamen ücretsiz olan teknik SEO aracı. Screaming Frog’un yaptığı her şeyi – hatta daha fazlasını – yapar, cebinden tek kuruş çıkmaz.

🔍 BU NE İŞE YARAR?​

HuntCat, bir web sitesini didik didik tarayan, kırık linklerden devasa resimlere, eksik meta tag’lerden duplicate content’e kadar aklınıza gelebilecek her türlü teknik SEO sorununu tespit eden güçlü bir tarayıcıdır.

• 🧹 Kırık linkler (404, 500) – anında bulur
  • 🖼️ Büyük resimler – 700KB / 1MB / 2MB eşiklerine göre kritik, uyarı ve tavsiye olarak ayıklar
  • 📄 SEO meta etiketleri – title, description, h1, canonical, meta robots, Open Graph
  • 🔁 Yönlendirme zincirleri – gereksiz yönlendirmeleri yakalar
  • 🧬 Duplicate content – aynı içeriğe sahip sayfaları SHA256 hash ile eşleştirir
  • 🔒 Güvenlik – HTTPS kullanımını kontrol eder
  • 🤖 robots.txt ve sitemap.xml – uyumluluğu test eder

⚡ TEKNİK ÖZELLİKLER (RAKİPLERİNİ KORKUTACAK CİNS)​

ÖzellikHuntCatScreaming Frog (ücretli)Semrush / Ahrefs
Fiyat0 TL / 0 $❌ £199/yıl (~$250)❌ $99-165/ay
Sınırsız URL tarama✅ Evet❌ Hayır (500 URL ücretsiz)✅ Evet (ama pahalı)
Eş zamanlı istek50 thread✅ Çoklu thread✅ Bulut tabanlı
Resim boyut sınıflandırması700KB / 1MB / 2MB❌ Yok❌ Yok
Open Graph / Meta Robots✅ Detaylı❌ Kısmen✅ Kısmen
HTTP/2 desteği✅ Var✅ Var❌ Yok (genelde HTTP/1.1 simüle)
Rate limiting (ban yemez)✅ 100ms/istek✅ Ayarlanabilir❌ Bulut, umursamaz
Rapor formatıHTML + CSVExcel/CSVPDF, CSV, dashboard
Detaylı Kategorilendirme ✅ Var❌ Ortalama (Genel)❌ Yok

✨ NEDEN HUNTCAT?​

1. Tamamen Ücretsiz, Tamamen Sınırsız​

Screaming Frog’un ücretsiz sürümü sadece 500 URL tarar. HuntCat’te sınır yok. İster 5 sayfa ister 50 bin sayfa tarayın, para ödemezsiniz.

2. Resim Optimizasyonunda Rakipsiz​

Büyük resimler, Core Web Vitals’ınızı yerle bir eder. HuntCat, resimleri otomatik olarak şöyle sınıflandırır:
  • 🛑 Critical (>2 MB) – hemen optimize edilmeli
  • ⚠️ Warning (>1 MB) – mutlaka küçültülmeli
  • 💡 Advice (>700 KB) – düşünülmeli
    Bu kategorilendirme özelliği piyasadaki hiçbir araçta yok.

3. Görsel HTML Raporu​

Tarama bitince size modern, mobil uyumlu, skor kartlı bir HTML raporu sunar. Müşterilerinize gönderebileceğiniz profesyonel bir çıktı. CSV rapor ile de Excel’de detaylı analiz yapabilirsiniz.

4. SEO İçin Her Şey​

• Title uzunluğu (optimal 60 karakter)
  • Description uzunluğu (optimal 160 karakter)
  • H1 sayısı (1 olmalı)
  • Canonical etiketi var mı?
  • Meta robots içeriği doğru mu?
  • Open Graph tag’leri eksiksiz mi?

5. Hızlı ve Saygılı​

50 eş zamanlı istek ile sitenizi hızla tarar, 100ms’lik bekleme ile sunucuyu ezmez, IP’nizi banlatmaz. robots.txt kurallarına saygı duyar, yasaklanan dizinlere girmez.

🚀 NASIL KULLANILIR?​

Adım 1: İşletim sisteminize uygun binary’yi indirin (Linux, Windows, macOS)

Adım 2: Terminal / CMD’yi açın ve şu komutu yazın:

bash
./huntcat https://websiteniz.com
Adım 3: Tarama başlasın. Terminalde renkli çıktıları izleyin:

text
[✓ 200] https://websiteniz.com
[✓ 200] https://websiteniz.com/hakkimizda
[✗ 404] https://websiteniz.com/olmayan-sayfa
[⚠ IMG] https://websiteniz.com/buyuk-foto.jpg - WARNING: 1.2 MB
Adım 4: Tarama bitince huntcat_report.html ve huntcat_report.csv dosyaları oluşur. HTML raporu tarayıcınızda açın.

📊 ÖRNEK RAPOR ÇIKTISI (HTML)​

• Site Health Score: 94%
  • 🎯 SEO Score: 87%
  • 🚀 Performance Score: 76%
  • 🔒 Security Score: 100%
Tablolarda hangi sayfada hangi sorun var, tek tek gösterilir. Kırık linkler, büyük resimler, eksik meta etiketler… Hepsi bir arada.

🧪 HUNTCAT İLE NE KAZANIRSINIZ?​

SorunHuntCat ile Tespiti
Ziyaretçi kaybına neden olan kırık linkler✅ Anında bulunur
SEO’yu düşüren eksik title/description✅ Liste halinde görürsünüz
Core Web Vitals’ı baltalayan büyük resimler✅ Critical / Warning / Advice olarak ayrılır
Google’ın cezalandırdığı duplicate content✅ Aynı hash’e sahip sayfalar eşleştirilir
HTTPS kullanmayan güvensiz sayfalar✅ Non-HTTPS listesi oluşur
Gereksiz yönlendirme zincirleri✅ Redirect chain raporlanır

💬 PİYASA İLE KARŞILAŞTIRMA (TATLI BİR AYRICALIK)​

Screaming Frog’u severiz, ama yıllık 250 doları herkes veremez. Semrush ve Ahrefs aylık abonelikle gelir. HuntCat ise cebinizde para yokken bile kullanabileceğiniz, sınırsız, hızlı ve modern bir alternatiftir.
  • Screaming Frog – Ücretli, 500 URL ücretsiz sınırı var. Resim optimizasyonu yok.
  • Semrush / Ahrefs – Aylık ücretli, backlink ve keyword’de güçlü ama teknik SEO crawl’ı HuntCat kadar derin değil.
  • HuntCatTamamen ücretsiz, sınırsız URL, resim optimizasyonunda rakipsiz, HTTP/2 destekli, görsel HTML rapor. GO ile en hızlı seçenek.

📢;​

Web sitenizin teknik sağlığını bilmiyorsanız, rakibiniz bir adım öndedir. HuntCat ile sitenizin nabzını tutun, SEO sorunlarınızı ücretsiz çözün.
HuntCat’i hemen indirin, sitenizi tarayın, raporu müşterilerinize sunun. 💸 Para harcamadan profesyonel SEO denetimi yapın.

🔗 HuntCat SEO Tool GitHub: HuntCat SEO Tool
Developed by @Tc4dy

Bu araç, eğitim ve profesyonel SEO denetimi için geliştirilmiştir. Tüm sorumluluk kullanıcıya aittir.

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
132,766Konular
3,283,264Mesajlar
318,009Kullanıcılar
Üst Alt