İçim Sıkılıyor , Daralıyorum . (1 Viewer)

Evet beyler yaklaşık son 2 aydan beri daralıyorum ne yapsam yorgun oluyorum su içerken bile halsiz oluyorum o derece . Hayatımın her günü nerdeyse aynı geçiyor hiç bir...

Evet beyler yaklaşık son 2 aydan beri daralıyorum ne yapsam yorgun oluyorum su içerken bile halsiz oluyorum o derece . Hayatımın her günü nerdeyse aynı geçiyor hiç bir farklılık yok aynı şeyleri yapmaktan sıkıldım genel olarak hayattan bıktım . Aklıma hiç olumlu düşünceler gelmiyor hep negatif negatif . Bir zaman sonra kafayı yiyecek gibi oluyorum mk. Var mı bir önerisi olan ne yapmayalım , yaşadığım hayatı sevemiyorum maalesef , herkes birbirlerinin açıklarını bulma şeklinde insanlar kötü vesaire vesaire daha böyle negatif çok şey var ama buraya da yetişmez . Sonuç olarak devamlı bir sıkıntıda hissediyorum kendimi .

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
rahat ol kafana takma boş şeyleri hayattan zevk almaya bak benim gibi hafta 4 kez evine tebliğ gelmiyor bunu düşün 1 yıldır paketliyim hayal edemeyecegın kadar borcum var ev ıpotekte genıs olarak bak hayata benım yerımde olsan ömrün çürürdü belkide ha

bilgisayar başından ayrıl. kısıtlama getir kendine günde en fazla 2 saati geçmesin teknoloji ile uğraştığın vakit.
spor yapabiliyorsan yap yapamıyorsan bir hobi bul.
yabancı dil, yazılım dili öğrenmeye bak. kafa yor.
kitap oku, film/dizi izle, müzik dinle.
blog tutmaya başla inan etkisi çoktur. bir şeylere emek harcamak keyif verici ve kafa dağıtıcı.
kendine bir amaç belirle de ki bugün şunları yapacağım de ve hiç yapmadığın şeyleri denemeye başla.
bende senin gibi bir durumdaydım. çok iyi anladığımı düşünüyorum.

kitap oku spor yap bla bla bla
şimdi o bilgisayarı kapatıp dışarıya çıkıyorsun spor salonuna kayıt oluyorsun ve orada yeni insanlarla tanışıp kendine çevre ediniyorsun.

ayni öyle bendede b12 vit ile d vitamini al spor yap kendine gelirsin
B12 eksikliğim var zaten alıyordum bir ara kestim spora başlayacağım aynen .
rahat ol kafana takma boş şeyleri hayattan zevk almaya bak benim gibi hafta 4 kez evine tebliğ gelmiyor bunu düşün 1 yıldır paketliyim hayal edemeyecegın kadar borcum var ev ıpotekte genıs olarak bak hayata benım yerımde olsan ömrün çürürdü belkide ha
Allah yardımcın olsun kötü durum
bilgisayar başından ayrıl. kısıtlama getir kendine günde en fazla 2 saati geçmesin teknoloji ile uğraştığın vakit.
spor yapabiliyorsan yap yapamıyorsan bir hobi bul.
yabancı dil, yazılım dili öğrenmeye bak. kafa yor.
kitap oku, film/dizi izle, müzik dinle.
blog tutmaya başla inan etkisi çoktur. bir şeylere emek harcamak keyif verici ve kafa dağıtıcı.
kendine bir amaç belirle de ki bugün şunları yapacağım de ve hiç yapmadığın şeyleri denemeye başla.
bende senin gibi bir durumdaydım. çok iyi anladığımı düşünüyorum.
Deneyeceğim hepsini teşekkür ederim muhabbet edebiliriz telegram twittrer cart curtdan işte
kitap oku spor yap bla bla bla
şimdi o bilgisayarı kapatıp dışarıya çıkıyorsun spor salonuna kayıt oluyorsun ve orada yeni insanlarla tanışıp kendine çevre ediniyorsun.
Spora başlayacağım , kitap da okuyorumda bir şeye derman olduğu yok maalesef .

Bilhisyar bırak, spora başla. Kendine bir hedef belirle, sanal gibi saçma sapan bir ortamdan uzaklaş ve gerçek şeylere yönel. Dışarı çık eğlen.

Ek olarak ergenlik veya depresyon yüzünden böyle hissediyor olabilirsin yada belirli şeyler sonucu toplu travma vb geçiriyor olabilirsin. Dediğim gibi eğlen ve spor yap süreci atlatmana yardımcı olur.

Yanıt yazmak için giriş yapmalısınız
Forum özelliklerini kullanmak ve Level 2 üyelik satın almak için hesabınıza giriş yapın.

Users who are viewing this thread

133,275Konular
3,280,097Mesajlar
319,950Kullanıcılar
kenny123Son Üye
Üst Alt