İçinde bulunduğumuz durumu özetliyorum

TurkishSpyHacker

İçinde bulunduğumuz durumu özetliyorum : - Avusturya bayragimizi yasakladi ve Viyana hava alaninda TR ye gitmek Erdogana para kazandirir yaziyor . - Almanya mitingleri...

İçinde bulunduğumuz durumu özetliyorum :
- Avusturya bayragimizi yasakladi ve Viyana hava alaninda TR ye gitmek Erdogana para kazandirir yaziyor .
- Almanya mitingleri yasaklamaya calisiyor CB 'ımızı mitinge baglanmayi yasakladi .
- Isveçli Bakan " TR uzerindeki baskiyi artirmaliyiz " dedi .
- Amerika muttefiklerimiz tutuklandi dedi .
- Nato " Boyle giderse uyelik askiya alinir " dedi .
- AB " Idam gelirse ve boyle giderse sürec askiya alinir " dedi .
- Dunyanin en buyuk fitnesi Israil sessiz ve bir takim oyunlar oynuyor hamleler atip kim bilir neler yapiyor .
- Türkmen ulkeler ne taziyeye geldi ne arkamizda durdu ( Azerbaycan haric ) Hatta Kirgizistan yayinladigi bildirgeyle feto seviciligini gosterdi .
- Sonuc olarak ÇOK buyuk oyunlar oynaniyor .
ARTIK HAÇLILAR VE KUKLALAR SALDIRIYA GECTI PKK SALDIRIYA BAŞLADI .
Musluman kanı akmaya devam ediyor . Suphesiz Allah nurunu tamamlayacaktir Kuranda boyle diyor . Bakın seversiniz sevmezsiniz Cumhurbaskanimiza ulkemize destek vermezsek yemin ederim kaderimizin nasil olacagini az cok bu yaziyi okuduktan sonra dusunmussunuzdur . Kürtüm Türküm Aleviyim Sünniyim yok . Elhamdulillah Muslumanim deyip 1 olmazsak Haclilar ve kuklalar bizi ne hale getirecek görelim artik . Allah Aşkına muhalefetinizi bi sure erteleyin TEK YUREK olmazsak Vallahi Billahi Tallahi bizi bitirecekler . Okuyup vurdumduymaz olmayin . Tek basimiza kaldik Muslumanlarin SON KALESI yiz . Bizi yikarlarsa Mahvolacagiz . Baska TURKIYE yok yemin ederim durum dusundugumuzdende ciddi .

Sosyal Medyada Paylaşınızulunduğ

faceden de cevap verdim buradanda cevap vereyim kardeşim :)

her satırını tek tek okudum kardeşim ancak Türküm aleviyim sünniyim zazayım çerkezim hepsi eyvallah ama k*rtüm olmaz

4 yıl siirtte yaşadım (Asker çocuğuyum.) k*rtü bana anlatmayın en iyi ben bilirim

*** çocukları bi' tane olunca kankan olur canın olur sana zorla para verir

2 tane olunca çok ilgi göstermez ama mesafeyide açmaz

3 k*rt olunca sana bıçak çeker kim olursan ol kankası olsun kardeşim dediği insan olsun farketmez bıçağı çekip ana avrat bacı ne geliyorsa aklına söver

veyahut bi' tane olan k*rt başka şehiremi gidecek kim geliyosa aklına kazık çakar öyle gider gittikten sonrada arayıp söver

bu ******* yengelerini ****

eşşek *****

vergi vermezler

kaçak elektrik kullanırlar (trafo bile kurmş ********** o yüzden 50 liralık fatura geliyorsa 100 lira ödüyoruz bu ******* yüzünden)

Polisime askerime taş molotof vb patlayıcı atarlar

Askerimi polisimi şehit düşürürler

şimdi söylesene ben nasıl ayırt etmeyeyim ?

Evet haklısın. Yukarıda belirtilen ve sözde dünyanın ileri gelen ülkeleri bu dünya var olduğundan beri gözleri hep bu topraklar üzerinde oldu. Allah'a şükür ecdadımız onları hep sonuçsuz bıraktı.Şimdi de yok ab üyeliği askıya alınabilir. Alsınlar şerefsizler. Tamam ülkemiz için belki politik ve ekonomik açıdan iyi olabilir ama yıllardır hep geri bırakılan bir ülkeden başka bir şey olmadı. Bu ülke üzerinde her türlü etnik kökenden insan var. Tabi hepsini dışlayamayız. Ayrım yapmaya gelince zaten birlik ve beraberlik içerisinde olacağımız bellidir. İster Türk olsun ister şu ister bu. Önemli olan Vatanına ihanet etmeyen, karşı olsa bile vatanına sahip çıkan biri olmalı. Zaten birlik ve beraberlik içinde olacak kişiler kendini belli eder. Türk mü? Türklerden de hain yok mu? Tabi var çok var. Gezide sokağa inenler Türk değil miydi? İçlerinde Başka kişiler vardı. Kürt mü? Temiz ve ülkesine sahip çıkan Kürt mü yok? Tabi var. Alevi mi? Şu mu? Bu mu? hiç kimse anasından emdiği beyaz süt kadar temiz değil. O yüzden ''Önce Vatan''

131,739Konular
3,270,857Mesajlar
316,047Kullanıcılar
rushsavageSon Üye
Üst Alt