icloud kırabilen var mı

Elimde iPhone 11 pro max var fakat icloudlu olduğu için çöp niyetinde. Bazı forumlarda okudum 2 dakikada icloud kıranlar filan varmış. Arkadaşlar anlatıyor burda öyle adamlar...

Elimde iPhone 11 pro max var fakat icloudlu olduğu için çöp niyetinde. Bazı forumlarda okudum 2 dakikada icloud kıranlar filan varmış. Arkadaşlar anlatıyor burda öyle adamlar varmı?

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
bende arıyordum elimde 6 plus var ama icloudunu kırmamız gerekiyor kullanamıyorum yapan varsa banada söyleyebilir mi yada yardımcı olabilirseniz sevinirim dostlar

Elimde iPhone 11 pro max var fakat icloudlu olduğu için çöp niyetinde. Bazı forumlarda okudum 2 dakikada icloud kıranlar filan varmış. Arkadaşlar anlatıyor burda öyle adamlar varmı?
bilgisayara bağlayıp cydia tarzı jailbreak yüklüyorsun yazılım kendisi kaldırıyor ve formatlıyor , şuan tek yolun öyle birşey yapmak

Her türlü icloud un içinden geçerim fakat uzaktan yapabileceğim birşey yok malesef.

132,826Konular
3,283,536Mesajlar
318,055Kullanıcılar
Üst Alt