ICloud Şifresi kırma %100

İyi akşamlar beyler bu konu üzerinde çok uğraştım ve nasıl yapıldığını buldum ve bunu 2 senedir biliyorum. Telefoncuların yaptığı şey icloudlu telefonun anakartını değiştirip...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
  • İyi akşamlar beyler bu konu üzerinde çok uğraştım ve nasıl yapıldığını buldum ve bunu 2 senedir biliyorum. Telefoncuların yaptığı şey icloudlu telefonun anakartını değiştirip yeni anakartın takılmasıdır. Fakat bunu kendinde yapabilirsin.Öncelikle iphone’u pcye bağlıyoruz. Ve ios 8.3 sürümü telefona atıcaz. Yani downupgrade yapıcaz. Cihaz ios 8.3 olduğu zaman google de ios 8.3 jailbreak yazarak yani jailbreak’i indiricez. Telefona attıktan sonra telefon açıldığı zaman hala icloud kilitli ekranda kalıcak ve o zaman da orta tuşa basılı tutup siriyi açıyoruz. Siriye “cydia açar mısın” diyoruz ve siri bu işlemi anlamıcak. Söylediğimiz kelime sağ üstte çıkıcak. O yazıyı düzenleyip “CYDIA” yazıcaz. Sonra tekrar ekrandaki mikrofona tıklayarak. “Aç” dedikten sonra otomatik olarak Cydia’yı açıcak ve ordan kaynaklara repo eklicez. Jailbreak kullananlar bilir nasıl kaynak eklendiğini. Bilmeyenler googleden araştırıp bulabilirler. Repoya bigbossreposunu ekliyoruz ve arama yerine icloud crazy’i indirip yüklüyoruz. Yüklendikten sonra telefona restart at diyecek. Oraya bastığınız zaman tel kapanıp açıldığında icloud şifresi kırılmış olucak. Tekrar telefonu sıfırlayarak en son sürüme getirip güle güle kullanabilirsiniz. İyi geceler.

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
Seni üç siktir ile çöplüğe uğurluyoruz.
https://www.turkhackteam.org/apple-ios/1671894-icloudlu-telefon-nasil-kirilir-efsane-post.html
rV0CQq.png

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
133,098Konular
3,280,943Mesajlar
318,599Kullanıcılar
revbyteSon Üye
Üst Alt