İlgi 0 Vaat Edilen Hiç Birşey Gerçekleştirilmedi

Forumdaki arkadaşları bilgilendirmek amacıyla bu konuyu açıyorum.

10.06.2026 tarihinde Telegram’da “Pusat | Script & Yazılım Hizmetleri” adını kullanan, @pusatpac kullanıcı adlı kişiyle domain, Plesk barındırma, site kurulumu ve DDoS koruması için anlaşma sağladık.

Görüşme sırasında sitenin kendi root sunucusunda barındırılacağı, Layer 4 ve Layer 7 koruması ile Cloudflare Premium hizmetinin bulunduğu, kurulumun kendisi tarafından yapılacağı ve işlemin sorunsuz şekilde teslim edileceği belirtildi.

Ancak işlem tamamlandıktan sonra anlaşmada belirtilen hizmetler tarafıma teslim edilmedi. Domain, hosting, Plesk erişimi, kurulum ve güvenlik hizmetleri konusunda somut bir teslimat yapılmadığı gibi süreç de sonuçlandırılmadı. İletişim kurmama rağmen mağduriyetim giderilmedi.

Bu konuyu açma amacım tartışma oluşturmak değil, forumdaki diğer kullanıcıların benzer bir mağduriyet yaşamamasını sağlamaktır. İlgili kişiyle işlem yapmayı düşünen arkadaşların teslimat almadan hareket etmemelerini, mümkünse forum içi referansları kontrol etmelerini ve güvenli ödeme yöntemlerini tercih etmelerini tavsiye ederim.

Telegram bilgileri:

Görünen ad: Pusat | Script & Yazılım Hizmetleri
Kullanıcı adı: @pusatpac

Konuşma kayıtları ve sürece ilişkin belgeler tarafımda mevcuttur. Gerekli görülmesi hâlinde forum yönetimine sunabilirim.

Yönetimin de ilgili üyeliği ve geçmiş işlemlerini incelemesini, forum üyelerinin zarar görmemesi adına gerekli değerlendirmeyi yapmasını rica ediyorum.

🔒 Bu içeriği görmek için giriş yapın

Yanıt yazmak için giriş yapmalısınız
Forum özelliklerini kullanmak ve Level 2 üyelik satın almak için hesabınıza giriş yapın.
133,747Konular
3,290,244Mesajlar
324,500Kullanıcılar
ExecutiveSon Üye
Üst Alt