İlk İndexsim hakkında yorumlar please :) (2 Viewers)

Selamlar dostlar. Forumdaki yapcağım işler için hazırladığım ilk index im hakkında yorumlarınızı bekliyorum. Arkaplan fazla sevmiyorum o yüzden eklemedim yazı tipindede sorun...

Selamlar dostlar. Forumdaki yapcağım işler için hazırladığım ilk index im hakkında yorumlarınızı bekliyorum. Arkaplan fazla sevmiyorum o yüzden eklemedim yazı tipindede sorun oluştu ama işlemlerim sırasında düzelteceğim.
http://www.stylalardeneme.16mb.com/
İlerleyen zamanlarda böyle animasyonlu bir index hazırlayacağım :)

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
Kısayolları kapatmanı öneririm bekle kodunu vereyim buyur kısayolları kapatır bu arada yazı fontlarını iyice araştır özenerek seçmeye çalış harfler gözükmüyor fonta göre :) başarılar
<body onkeydown="return false">

Kısayolları kapatmanı öneririm bekle kodunu vereyim buyur kısayolları kapatır bu arada yazı fontlarını iyice araştır özenerek seçmeye çalış harfler gözükmüyor fonta göre :) başarılar
<body onkeydown="return false">
Teşekkür ederim fonta önem vermemiştim sadece sizlere temelini göstermekti amacım. Birde kısayol dan kastınızı açarmısınız :)

Söz söz söz,bu şarkıyı dinleyen gaza geliyor :D Güzel index ama renk değişimleri olsun hep yeşil olmasın yazılar.Bide yine yazıları farklı bir şekilli şukllu yapabilrsin ve küçük olsun yazılar indexe küçük yazılar daha iyi duruyor onun dışında sağda solda 2 tane resim var yazıları felan indexe uygun ben beğendim ama spyhackerz gif'ini koyduktan sonra altta bir tane daha resim koyman indexi çok doldurmuş göz yorucu olmuiş sdeliğe önem ver her zaman :) Bunlar benim düşüncelerim dikkate alırsan güzel indexler yaparsın bence.

Söz söz söz,bu şarkıyı dinleyen gaza geliyor :D Güzel index ama renk değişimleri olsun hep yeşil olmasın yazılar.Bide yine yazıları farklı bir şekilli şukllu yapabilrsin ve küçük olsun yazılar indexe küçük yazılar daha iyi duruyor onun dışında sağda solda 2 tane resim var yazıları felan indexe uygun ben beğendim ama spyhackerz gif'ini koyduktan sonra altta bir tane daha resim koyman indexi çok doldurmuş göz yorucu olmuiş sdeliğe önem ver her zaman :) Bunlar benim düşüncelerim dikkate alırsan güzel indexler yaparsın bence.
Aynen ordaki stylalar yazısı şimdi benimde gözüme batmaya başladı :D

Kalbe giden yol sadelikten geçer dostum.Çok şekili şukullu bişey yapmana gerek yok.Bir indexte birbirine uyumlu 2 veya 3 renk kullan ki göz yormasın ve google font'dan güzel bi font seç indexine ekle.Başarılar ..

Users who are viewing this thread

133,554Konular
3,282,776Mesajlar
319,229Kullanıcılar
Üst Alt