İlk Sosyal Mühendislik Deneyiminiz

Merhabalar Birçoğumuzun Sm Anıları Vardır Muhakkak . Siz'de Bu Anılarınızı Paylaşırsanız Güzel Bir Senaryolar Örgüsü Çıkacağını Umuyorum. Ben Orta Okul Yıllarım'da Okul'daki...

Merhabalar Birçoğumuzun Sm Anıları Vardır Muhakkak .
Siz'de Bu Anılarınızı Paylaşırsanız Güzel Bir Senaryolar Örgüsü Çıkacağını Umuyorum.

Kod:
Ben Orta Okul Yıllarım'da Okul'daki Öğrencilerin Face Hesaplarını Çalmıştım Nasılmı .
Önce Gittim Okul Müdürünün Hesabını Kopyaladım Ve Taklitten Kapattırdım
Sonra Bir Gurup Oluşturup Okul'daki herkezi Guruba Ekledim .
Son Olarak Zşadow'dan aldığım linki gurup'ta şöyle paylaştım .
Okulumuz "*********" Öğrencileri .
Sizlere Hazırlamış Olduğumuz Çalışma Programına Aşağıdaki Linkten Ulaşabilirsiniz .
Sazanların çoğu hemen atladı .
Gurubu Kapattım .
Hesapların Şifresini Değiştirdim .

güzel senaryo ancak günümüzde işe yararmı bilmiyorum facebook artık önemsenen bir platform değil

Msn den kendimi kız diye tanıtıp split cam ile el sallama dklarini kaydettikten sonra istediğim kişiyi kafaya alıyordum haftada 1k kontör civari yukluyordum hep .
Bi diğeri de msn discovery karşı taraf yazmış gibi hilesi vardi bununla kizlara oyun oynayıp az kontör aldirtmadim o zamanlar yeni başlamıştık bu işlere seneyi hatirlamiyorum baya çok oldu

ilk sm anım geçen sene whatsapp grubundan küfreden aytli eray diye bi çocuğun facesini almaktı çocuk telefonumu facesinde operasyon başlayacak linuxları hazırlayın falan diye paylaşmıştı ortak arkadaşlarımızdan biriyle ip logger atıp fake scripte yönlendiren bi link verdim seneryoyu söyledim şaka yapcaz o cocuga kanka ahhahash falan diye oda atmıştı saolsun kendisi üsküdarda yaşıyorum diye yalanlar atıyodu çocuk bursada yaşıyor facebookunu aldım dondurdum sanırm arkadaşlarınınkinide kapatmıştım o zamandan beride aytlileri samimi bulamıyorum daha dün adam dediğim insan yarın geldi telefon numaramı millete yayıyor

İlk sosyal mühendislik icraatim z shadow ile oldu onu öğrendikten sonra facede her arkadaş eklediğime atıyordum kimse tıklamıyordu tıklasalarda hesap bilgilerini girmiyorları. daha sonra kendimi 2 ay boyunca geliştirdim kendi scriptimi falan hazırladım fake mail hazırladım hosting domain satın aldım ve
Ortaokulda hayatımı karartan sezer adlı müdür yardımcısı yavşağına fişing attım facesini aldığım gibi instagramı faceye bağlamış ona da girdim hesabı dondurup çıktım temiz iş.
Onun burdan amınakoyayım.
bak yine elim ayağım titremeye başladı.

131,792Konular
3,271,404Mesajlar
316,201Kullanıcılar
savas08seSon Üye
Üst Alt