Ben mectruy, bu uyelik benim. Dışarda olduğum için buradan yazıyorum.
Birkaç kişi bir araya gelince haklı konuma çıkacaginiz anlamı taşımaz.
Db dümenci tarafından çekilmiştir! İsteyen olursa kendi sine sorabilir. Pastebin de kendi si paylaşmıştir. Sonra hashkiller.co.uk gibi bir sitede salt ile Paylaşılip o sitenin yabancı takipçileri tarafından kırılmıştır yaklaşık 800 üyenin şifresi kırılmış ve kalan 700 üyenin kirilmamistir. Aksini söyleyen olursa yalancı ve ego peşindedir.
Spyhackerz.com gelelim, el-cewad eski dostumuzdur ve eski admin dır, kendisi aramızdan ayrılmasına rağmen admin lik yetkisini almadım , kendisi çok güvenilir biridir bilen bilir, bigun aramıza saten geri döner Fikriyle yetkisi admin olarak kaldı, ancak adbes onun şifresi ni ondan izinsiz olarak erişmiş ya ph de yada başka şekilde. Ve konularımizdan 2500 tanesi silin di. Hiç beklemediğimiz anda en yakın dediklerimiz yaptı bunu , yorum tarafsız kalpler inize bırakıyorum, adbes bana cewo nun şifresi ile konuları sildigini bilmediğini söyledi ve benden özür diledi yaptiginin çok yanlış olduğunu kabul ederek. Bende bu olay dostlar arasında kalsin ve birkaç konu için kimse kimse ile bozusmasin diye bundan 1 ay önce konuları yanlışlıkla sildim dedim.
Dün abi diye hitap Edip bugün beni ismim ile hitap etmeniz beni üzmez bu sizin özünü zu yansıtır önemli değil.
Yani bize göre crack yok, size göre olabilir, buna kendini zi inandırır devam edersiniz.
not: şuanda spy'a küfür edenlere bakıyorum hepside rütbesini söktüğümüz pm den sayıklayan ve eski itibarına ulaşamamış kişiler olması tesadüf değil sanırım. %90 ı da bilgisiz.