İndex Programı Önerisi

Arkadaşlar Forum Güzel.Eksen Atak Kullanıyorum Ve Havji Kullanıyorum İndex İçin Ama Hiçbiri İşe Yaramıyor.Yada Ben Yapamıyorum Bilmiyom ama İndex Programı Önerisi Verir misiniz?

Arkadaşlar Forum Güzel.Eksen Atak Kullanıyorum Ve Havji Kullanıyorum İndex İçin Ama Hiçbiri İşe Yaramıyor.Yada Ben Yapamıyorum Bilmiyom ama İndex Programı Önerisi Verir misiniz?

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
Program ile yapmak yerine manuel olarak basit html kodları öğrenerek sade ve asil bir index yapabilirsin. Kodlar ve hayal gücünü birleştir.

İndex değildir o HTML dir index olsa duramazsın.

Bana sorarsan notepad++ ama ben üşengeç, tembel adamım diyorsan DreamWeaver ve Frontpage işini görür.

amk adam size siteyi hacklemek için bişiler aradıgını söylüyor siz html öğren biraz diyonuz apsodkoaswpdkpoqwkdoq
kardeş açıkları öğren açıkları ne programı amk

Peki sence açıkları öğrenmek mi yoksa yapıyı ve mantığı öğrenip ona göre hareket etmek mi? Açıkları öğrenirsen 10 gün sonra fixlendiğinde açıkta kalırsın ama yapıyı, mantığı öğrenirsen açıkta kalmazsın.

Bana kalırsa zaten dork search ile önüne çıkan siteleri ( amaçsız ) , kalıplaşmış bugları ve hazır exploitleri kullanarak index atmak çok amaçsız ve çocukça.. Gerisi size kalmış.

Bu dediğine bakarsak ; Milw0rm (kalmadı biliyorum) e girip yeni yayınlanan exploitler ile hek yaparsak hekır oluyoruz. Burada sadece tek tip exploitin nasıl kullanacağını EZBERliyorsun. Yani senin hek ve hekırlık namına yapabildiğin tek şey Milw0rm gibi siteleri kullanmak oluyor.

Scorp'un mükemmel bir sözü var : " Hackers realize, kiddies memorize "

Peki sence açıkları öğrenmek mi yoksa yapıyı ve mantığı öğrenip ona göre hareket etmek mi? Açıkları öğrenirsen 10 gün sonra fixlendiğinde açıkta kalırsın ama yapıyı, mantığı öğrenirsen açıkta kalmazsın.

Bana kalırsa zaten dork search ile önüne çıkan siteleri ( amaçsız ) , kalıplaşmış bugları ve hazır exploitleri kullanarak index atmak çok amaçsız ve çocukça.. Gerisi size kalmış.

Bu dediğine bakarsak ; Milw0rm (kalmadı biliyorum) e girip yeni yayınlanan exploitler ile hek yaparsak hekır oluyoruz. Burada sadece tek tip exploitin nasıl kullanacağını EZBERliyorsun. Yani senin hek ve hekırlık namına yapabildiğin tek şey Milw0rm gibi siteleri kullanmak oluyor.

Scorp'un mükemmel bir sözü var : " Hackers realize, kiddies memorize "
yazılıma yöneltmeye çalıştıgın eleman index programı önerisi diyor bunu bana anlatma :D
bilginle git bu adamı aydınlat :D

132,220Konular
3,276,846Mesajlar
317,144Kullanıcılar
y4gizSon Üye
Üst Alt