Beyler info@sirketismi mail nasıl alabilirim ?
💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
Beyler info@sirketismi mail nasıl alabilirim ?
Tamam baba telegramdan yazar mısın bana ait krebyak kullanıcı adimŞirket size mi ait yada istediğiniz şirket ismi boştaysa hiç farketmez Ben uygun fiyata alayım sizin içim
Hocam telegramım yok :/ buradan olur mu yada skype ?Tamam baba telegramdan yazar mısın bana ait krebyak kullanıcı adim
Tamam baba burdan yazsana bana. Ben yazamadimHocam telegramım yok :/ buradan olur mu yada skype ?
Baba instagram whatsapp var miHocam telegramım yok :/ buradan olur mu yada skype ?
Kendimin hocam telegram insta whatsapp bi şey verde alalımAlmak istediğin şirkette çalışan birisi değilsen alamazsın. Kendi şirketin mi?
"mail hosting" diye bir kavram var. isim@şirketin.com e-posta adresi için mail hosting veya direkt normal bir hosting alıp alan adını o hostinge bağlayıp e-posta adresi alabilirsin. Ben hizmet falan vermiyorum. Buradan söyleceğim şey insta whatsapp'ta da değişmeyecektir hocam. Natro,Turkticaret,İsimtescil gibi yerlerden alabilirsin.Kendimin hocam telegram insta whatsapp bi şey verde alalım![]()
Teşekkür ederim"mail hosting" diye bir kavram var. isim@şirketin.com e-posta adresi için mail hosting veya direkt normal bir hosting alıp alan adını o hostinge bağlayıp e-posta adresi alabilirsin. Ben hizmet falan vermiyorum. Buradan söyleceğim şey insta whatsapp'ta da değişmeyecektir hocam. Natro,Turkticaret,İsimtescil gibi yerlerden alabilirsin.