Rating - 100%
kimseyi tokatlamadım parasını almadım panelini kurmadım diye tokatçı olduk way aqbiktik bu tokatçilardan amk banlayin bi şunlari ne yaparsaniz yapin
kişisel numaramı neden yayıyorsun ?Adam bana Panel scripti verecekti, 50 tlsini attirdim bizim adamlara,1 2 gün oyaladı beni internetim zayıf diye,sonunda yazıncada igden ve vpdan bloke etti,SSler mevcuttur
numarası bunlardır.
Ekli dosyayı görüntüle 18521Ekli dosyayı görüntüle 18522Ekli dosyayı görüntüle 18523Ekli dosyayı görüntüle 18524Ekli dosyayı görüntüle 18525Ekli dosyayı görüntüle 18526Ekli dosyayı görüntüle 18527
Gördüğünüz gibi
atmadı kanka para falan kanıtı yokKardeşim para attıysan da kusura bakma ama senin aptallığın siteye escrow diye birşey geldi değil mi? esc ile alışveriş yapın artık yeter aq
hani numara değiştiricektin? mesajda yazmışsın numara değiştiricem diye . yeni numaranı da koymamışsın oraya? kardeşim bu kadar da kolpa olmayın yanikişisel numaramı neden yayıyorsun ?
salak herif hemen değişiyor muhani numara değiştiricektin? mesajda yazmışsın numara değiştiricem diye . yeni numaranı da koymamışsın oraya? kardeşim bu kadar da kolpa olmayın yani
ben buna numara değişeceğimi bu numaraya bakmıyacağımı söyledim hemen şimdi değiştiyorum mu demişim?hani numara değiştiricektin? mesajda yazmışsın numara değiştiricem diye . yeni numaranı da koymamışsın oraya? kardeşim bu kadar da kolpa olmayın yani
benim çokda sikimde değil numara amk benim tokatçı olduğumu söylüyor aptal evladı elinde dekont yok bi sik yok ben buna kurdum paneli ertesi günde user yükleyeceği yeri verecektim bana cartcurt yaptı bende engelledim kolpa olma falan dekontu varsa bana para attığına dair bende diyim ben dolandırıcıyım diyelan velet anneni deşerim senin mal orospu evladı bi kaç güne değişiyorsa siktir git yayılmasının bi önemi yok o zaman
kimse yoğurdum eşki demez orospu evlatlarının kolpalığı mesajlarından anlaşılır . sen burada dekont dekont diye inle bakalım forumda son birkaç saatin belki debenim çokda sikimde değil numara amk benim tokatçı olduğumu söylüyor aptal evladı elinde dekont yok bi sik yok ben buna kurdum paneli ertesi günde user yükleyeceği yeri verecektim bana cartcurt yaptı bende engelledim kolpa olma falan dekontu varsa bana para attığına dair bende diyim ben dolandırıcıyım diye
aynenkimse yoğurdum eşki demez orospu evlatlarının kolpalığı mesajlarından anlaşılır . sen burada dekont dekont diye inle bakalım forumda son birkaç saatin belki de
yok ki kanka bir an önce kaldırılmasını istiyorum adam adımı karalamaya çalışıyor sadece50 TL attığına dair dekontu paylaş.