İninal pluslu olarak limit arttırabilirsin kimlik fotoğrafı gerekliOff aylık limit 750tl dolmuş ödeme aldım 150tl para düşmüyor nasıl olucak?? napacaz agalar
yaş 17 kanka peki birdahaki ay limiti gelince düşer mi para?kimlik doğrulamasıyla limit arttırmak falan yok mu onaylı mı hesabın
ben 16 yım onayladım hesabı babana söyle imza atıyor sadeceyaş 17 kanka peki birdahaki ay limiti gelince düşer mi para?
nereye kanka nasılben 16 yım onayladım hesabı babana söyle imza atıyor sadece
gönderen kişiye iade olacak 24 saat içinde eğer limitini 150.000TL yapmak istersen 15 doldurmuş olman gerekli kimlik selfieli vesaire istiyor uygulamadan en sonda da kırtasiyeden verdiği sözleşme belgesini çıkarıp kimliğindeki imzayla aynı şekilde imzala gönder 24 saat içinde onaylanır aylık çekim de 150.000TL baya iyiyaş 17 kanka peki birdahaki ay limiti gelince düşer mi para?
kanka 18 diyor benim yavsskgönderen kişiye iade olacak 24 saat içinde eğer limitini 150.000TL yapmak istersen 15 doldurmuş olman gerekli kimlik selfieli vesaire istiyor uygulamadan en sonda da kırtasiyeden verdiği sözleşme belgesini çıkarıp kimliğindeki imzayla aynı şekilde imzala gönder 24 saat içinde onaylanır aylık çekim de 150.000TL baya iyi
değişmiştir yada öyledir ben aldım 23 yaşkanka 18 diyor benim yavssk