@inkcw 45K Tokatladı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

se9hi

BEN SEMİH

SOYTARI
Rating - 0%
Ben şahidim 2 3 gün mnce 41 methodu aldım satanusdan vuruyordu sonra 1 gün geçti methodu yayıldı. Satanusun methodu çalışıyordu.

Lucifen

DOLANDIRICI
Rating - 0%
@inkcw açıklamanı burdan yap
Şimdi, arkadaşla 15k hesap karşılığı taklir methodu takas edelim dedim. Ve bir hesapda test ede bilirmiyiz dedim. Bana form kapalı şuan olmaz dedi hadi eyw tamamdır olabilir. Müşterilerinden ss'ler yolladı "kapatıyor, çalışıyor" tarzı. Bende heralde çalışıyordur diye direkt hesabı pw ile teslim ettim. Girdi mail fln değişti. Sonrasında methodu verdi. Sabahın denedim olmadı. Diğer gün denedim olmadı direkt sildim methodu ne sattım ne başka birine verdim. Hesabı da geri aldım zaten, hesaba takipci yollamıs 45k yapmıs. Bu yüzden bu kadar öfkeli sanırım. Açıklamam bu kadardır eyw.

İ

İbrahim

Metodu özelden ilet bana @Satanus

Gerekli testler yapılıp ban atılması daha uygun direk ban atamayız.

İ

İbrahim

Boş muhabbet yapmayın sikayet konusundan başka üyeler neden birbirine laf atıyor anlamış değilim.

Konu şuanlık kilit bana özelden metodu gönder ben test yapicam @Satanus

Rating - 100%
@inkcw

Satanustan metodu almışın ama 3-4 gündür denememişsin. Üstüne satanus sana takipçi atmışi 200 tl ücreti ödemen gerekiyor. Metod sana atıldığı vakit çalışıyor ve kanıtları mevcut. Sen günler sonra metodu deniyorsun bu kısım cidden saçma vaktinde denemiyorsun ama günler sonrasında metodu deniyorsun metod doğal olarak fixleniyor. Ama alışveriş sekteye uğruyor çünkü @Satanus sana önceden takipçi göndermiş oluyor. Bu sefer @Satanus mağduriyet yaşıyor. Üyenin takipçi karsılığı olan miktarı ödemen gerekiyor. Yok ödemem dersen banlanacaksındır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
131,565Konular
3,269,202Mesajlar
315,421Kullanıcılar
bnsbfmSon Üye
Üst Alt