Benden bahsediyorsan eğer Tg Kullanmıyorum Knk Grup falan da bilmrm@İbrahim ibrahim abi bu cocuk tg de taklit method alacakti bende grup kurmuşstuk kaçtı o cocuk
Benden bahsediyorsan eğer Tg Kullanmıyorum Knk Grup falan da bilmrm@İbrahim ibrahim abi bu cocuk tg de taklit method alacakti bende grup kurmuşstuk kaçtı o cocuk
@İbrahim Arkadaş Mesaja Bakmıyor İade etmeyecek sanırım hesabı Banlanacaksa banlansınDm gel verim demişya onu diyorum durumu bildir tekrar
@İbrahim@İbrahim Arkadaş Mesaja Bakmıyor İade etmeyecek sanırım hesabı Banlanacaksa banlansın
Nepthtyse detaylı bir acıklama verdim onunla da iletisime gecersen sevinirim 🥰
Method fix demişsin Bekle şimdi :d Spyda orospu olmadan önce sattığım kişiler yazsın biNepthtyse detaylı bir acıklama verdim onunla da iletisime gecersen sevinirim 🥰
Telegram Kullanmıyorum Ig var
Şimdi, arkadaşla 15k hesap karşılığı taklir methodu takas edelim dedim. Ve bir hesapda test ede bilirmiyiz dedim. Bana form kapalı şuan olmaz dedi hadi eyw tamamdır olabilir. Müşterilerinden ss'ler yolladı "kapatıyor, çalışıyor" tarzı. Bende heralde çalışıyordur diye direkt hesabı pw ile teslim ettim. Girdi mail fln değişti. Sonrasında methodu verdi. Sabahın denedim olmadı. Diğer gün denedim olmadı direkt sildim methodu ne sattım ne başka birine verdim. Hesabı da geri aldım zaten, hesaba takipci yollamıs 45k yapmıs. Bu yüzden bu kadar öfkeli sanırım. Açıklamam bu kadardır eyw.@inkcw açıklamanı burdan yap
EÖĞLWQÖLĞEQWÖLĞELÖĞQWLÖĞEÖLQĞWEÖLĞ@Cosova sidik yarıştırma benimle , önce okuduğunu anla sonra tartışırız.