100 lira var peşin ibandan göndericem insta Alicam bugün acil lazım ciddi satıcılar yazsın Instagram @umuutkrdg
100 lira var peşin ibandan göndericem insta Alicam bugün acil lazım ciddi satıcılar yazsın Instagram @umuutkrdg
50@vuramadim hesabı icin kaç tl düsünüyorsun
@furkq4n yazarmısın dostum
tmam@furkq4n yazarmısın dostum
AYB YA ben 20k sattım wqjdq15 K 120
Hayırlı işler bebeğim 🤣🤣AYB YA ben 20k sattım wqjdq
otomaıl bul bana aşko vereyım faktor maktor sc sı cok lazım yawHayırlı işler bebeğim 🤣🤣
Aha knk aq djwjjs @ROLEXSIZIM10k 120
Oto maile 300 çekiyorlarotomaıl bul bana aşko vereyım faktor maktor sc sı cok lazım yaw
ya 300 sıkınt ıdegıl cano para bolda saglam olcak böyle sadece maıl basıcı degıl pharaben de vardı oto yanıt falanda atıo aq satısı durdurmus moralım bozuldu /:Oto maile 300 çekiyorlar
@Floex e ulaşya 300 sıkınt ıdegıl cano para bolda saglam olcak böyle sadece maıl basıcı degıl pharaben de vardı oto yanıt falanda atıo aq satısı durdurmus moralım bozuldu /:
43k 100tl sattımAYB YA ben 20k sattım wqjdq
komikmi?Aha knk aq djwjjs @ROLEXSIZIM
Komik diye yazmadım aq arkadaşım benim fiyata ayıp dedi seninkini gösterdim m sorun ??komikmi?
anldmKomik diye yazmadım aq arkadaşım benim fiyata ayıp dedi seninkini gösterdim m sorun ??
10k 27tl bendeKomik diye yazmadım aq arkadaşım benim fiyata ayıp dedi seninkini gösterdim m sorun ??
İg gel : slmbaxbennao10k 27tl bende![]()