Yardım Insta hesabi alma veya kapama

Aga iyi günler benim geçmişten kalma insta hesabı var o hesabı kapamam lazım.İlk olarak 2016 basından beri kullanılmamış aktif olmayan bir hesap 2. olarakta hesaba 5-6 senedir...

Aga iyi günler benim geçmişten kalma insta hesabı var o hesabı kapamam lazım.İlk olarak 2016 basından beri kullanılmamış aktif olmayan bir hesap 2. olarakta hesaba 5-6 senedir girmediğim için hiçbir bilgimi hatırlamıyorum şifre nedir hangi gmail ile kayıt olmuşumdur ulaşabileceğim hiçbir yer yok.

[Eski telefon numarami ekledim ama o telefon numarasını artık kullanmıyorum başka bir numaradayım ona da erişimim yok]

Ben bu hesabı nasıl kapatabilirim veya nasıl hesabı geri alırım?

Aga iyi günler benim geçmişten kalma insta hesabı var o hesabı kapamam lazım.İlk olarak 2016 basından beri kullanılmamış aktif olmayan bir hesap 2. olarakta hesaba 5-6 senedir girmediğim için hiçbir bilgimi hatırlamıyorum şifre nedir hangi gmail ile kayıt olmuşumdur ulaşabileceğim hiçbir yer yok.

[Eski telefon numarami ekledim ama o telefon numarasını artık kullanmıyorum başka bir numaradayım ona da erişimim yok]

Ben bu hesabı nasıl kapatabilirim veya nasıl hesabı geri alırım?
Hesapta Pp olarak yüz fotoğrafı varsa uçurum.

Support hesap acma tarihi, ilk email, ilk numara, ilk kullanici adi, son mesaj attigin vb. gibi seyler sorabilir Google de oyle deniyebilirsin

131,683Konular
3,270,318Mesajlar
315,751Kullanıcılar
erdemka1Son Üye
Üst Alt