öncelikle merhaba spy ailesi ve güzel kardeşlerim aslında bir kaç gün ya da bir kaç haftadır üstünde çalıştığım güzel bir sc editlemek ya da biraz benzetim yöntemi kullanarak...

öncelikle merhaba spy ailesi ve güzel kardeşlerim aslında bir kaç gün ya da bir kaç haftadır üstünde çalıştığım güzel bir sc editlemek ya da biraz benzetim yöntemi kullanarak nasıl bir script yapabilirim diye düşünüyordum . ve bu günün ardında bu işlemim bitti ve artık herşey kullanım ve yanıtlamaca için hazır.

script hiç bir medyacı ya da hesap vuran kişide bulanmayan tamamen bana ait bir scripdir.

script özeliklerini şöyle açıklamak istiyorum ;

facebook butonu çalışır halde bulunmaktadır, ve facebook sistemi ile hesaba giriş yapmak mümkündür.

kesinlikle yanıltıcı,yasaklanma, yada kırmızı rota hataları bulunmamaksızın yanıltıcı yöntemi bir scriptir.

kayıt ol butonu en özel şekilde aktifdir.

bunun yanında şifre yenileme butonu aktifdir, yenilediği şifreyi örnek bbb.txt bölümünden alabiliyorsunuz

script hesaba giriş yapıldığı zaman özel algoritması sayesinde kullanıcı adı ve parolanız ile birlikte girdiğinizde giriş yaptığınız hesaba otomatik olarak iletir yönlendirir.

Aşağı Bölüme Tamamen Başkasından Alınmamış Olup Kendime ait olan ekran resimlerini windows ve android ekran görüntüleri olarak sizle paylaşıyorum .

script instagram ya da tiktok hesabı ile takas edilecektir uygun gören kardeşlerim benimle instagram üzerinden ya da aşağıda yorum bölümünden iletişim kurabilirler

instagram; @fkaan3

2 fotoğrafda da site url adresleri ayrı bulunmaktadır 1inci url de android için test amaçlı açtığım

2 url de ise windows için test amaçlı açtığım 2 ayrı alan adıdır bilginiz olsun

168852035_4237299306289397_3887434406814888001_n.jpgScreenshot_1.png

131,707Konular
3,270,494Mesajlar
315,955Kullanıcılar
daniellz22Son Üye
Üst Alt