Alım Insta ve Wp Kapatılacak

Arkadaşlar 1 adet Insta ve 1 adet Wp kapatılacak. Kişinin insta ve wp’ye erişimini kaybetmesi, hesaplarının kapanması lazım. Sadece bu sitenin adminleri Escrow olacak şekilde...

Arkadaşlar 1 adet Insta ve 1 adet Wp kapatılacak. Kişinin insta ve wp’ye erişimini kaybetmesi, hesaplarının kapanması lazım. Sadece bu sitenin adminleri Escrow olacak şekilde alışveriş yapabiliriz. 2 hesap tamamen kapanır ve kişi parasını Escrow’dan teslim alır. Uygun tekliflere açığım. İki işi de tek kişiye yaptırmayı düşünüyorum. Ayrıca güzel bi fiyat ve hızlı bi hizmet veren kişiyle uzun süre çalışmayı düşünüyorum.

Arkadaşlar 1 adet Insta ve 1 adet Wp kapatılacak. Kişinin insta ve wp’ye erişimini kaybetmesi, hesaplarının kapanması lazım. Sadece bu sitenin adminleri Escrow olacak şekilde alışveriş yapabiliriz. 2 hesap tamamen kapanır ve kişi parasını Escrow’dan teslim alır. Uygun tekliflere açığım. İki işi de tek kişiye yaptırmayı düşünüyorum. Ayrıca güzel bi fiyat ve hızlı bi hizmet veren kişiyle uzun süre çalışmayı düşünüyorum.
Wp'yi geçici kapatırım

Up. Tekliflere açığım. 2 hesabı da kapatabilecek yiğit aranıyor. Alışveriş sorunsuz geçerse devamı çokça gelecek.

131,846Konular
3,271,972Mesajlar
316,382Kullanıcılar
guven1938Son Üye
Üst Alt