Satım Instagram 1 Günde Hesap Kapatma Methodu

Elimde çok sağlam method var bu işle uğraşanlarında kullandığı satılıktır isteyene kanıt dahi atabilirim fiyat 4o TL. 1-Yüksek takipçili hesap gerekmez 2-Mavi Tik Hesap...

Elimde çok sağlam method var bu işle uğraşanlarında kullandığı satılıktır isteyene kanıt dahi atabilirim fiyat 4o TL.

1-Yüksek takipçili hesap gerekmez

2-Mavi Tik Hesap Gerekmez

ilgilenenler ınstagram:method0

Gençler konu baltalamak gibi olmasında kapatma methodu bulmanız basit reklam açılmış bir ig hesabını faceye baglayıp business supporta girin taklit hesap kaldırma butonu var shopunuzu yapın vurun instagram türk destek ekibi mail atıyor case açmış gibi olursunuz o maile yanıt verin her konuda yardım ederler

Gençler konu baltalamak gibi olmasında kapatma methodu bulmanız basit reklam açılmış bir ig hesabını faceye baglayıp business supporta girin taklit hesap kaldırma butonu var shopunuzu yapın vurun instagram türk destek ekibi mail atıyor case açmış gibi olursunuz o maile yanıt verin her konuda yardım ederler
Reklam hesabı ücretli bro

kanka ya işletme hesabı vur giyim felan reklam olur genelde ebedi cek faceye bagla hesabı beleşe hallolur yok dersen 3 5 tl reklam ver açılıyor zaten bildiğim kadarıyla ben dün sağlam harcamalı vurdum medyalı direk ebedi cekip girdim 182K dubai giyim
Bro bi hesabı 3 defa kapattım , ama sürekli açılıyor, kişisel hesap değil sözde ifsa hesabı oluşturmuşlar caseli değil bildiğim kadarıyla bu yöntem etkili olur mu sıkıntıya düştüm awwww

Elimde çok sağlam method var bu işle uğraşanlarında kullandığı satılıktır isteyene kanıt dahi atabilirim fiyat 4o TL.

tm

tm

tm

131,836Konular
3,271,868Mesajlar
316,346Kullanıcılar
kopaczewelinSon Üye
Üst Alt