Instagram 12 tane kişisel hesap var (1 Viewer)

Joined
Apr 29, 2020
Credits
5,101
Rating - 100%
Bunlarda SpyHackerz Kuralları
1- Youtube videoları hide içerisine alınamaz.

2- Gereksiz hide kullanımı adminler tarafından düzenlenebilir. İtiraz edemezsiniz.

3- Hide içerisine refli link, reklamlı link ve reklam yapmak amaçlı linkler koyulamaz.
Refli link yanına refsiz linki de koymazsanız uyarı puanı alırsınız ve konunuz editlenir.

💥4- FORUMDA DİNİ, MİLLİ, MANEVİ DEĞERLERE KÜFÜR ETMEK YASAKTIR . BİRİSİ BU SUÇLARDAN BİRİNİ SİZE KARŞI İŞLEMİŞ VE ŞİKAYET ETMİŞSİNİZ MUTLAKA GEREĞİ YAPILIR . ÜYE ŞİKAYETİ HARİCİ OLAYLAR ADMİNİN İNSİYATİFİNE KALMIŞTIR.💥

5- Özel meselelerinizi foruma taşımak yasaktır. Kimsenin özel problemi SpyHackerz üyelerini ve adminlerini ilgilendirmez.

6- Forumda kasıtlı gerginlik yarattığı tespit edilen üye önce adminler tarafından uyarılır devam ederse banlanır. Ban cezası adminin insiyatifine kalmıştır.

7- Forumda hiç kimse bir başka üyenin bilgi öğrenmesini engelleyici bir harekette bulunamaz, dolandırmaz, kandıramaz anında ceza alır.

8- Türk sitelerini hacklemek ve zarar vermek yasaktır. (sadece zarar vermeden uyarı verilebilir)

9- Siyasi konuları tartışmaya açmak ve siyasi görüş farklılıkları yüzünden üyelere karşı kırıcı konuşmak ve hatta bu yüzden bu üyelerin banlanmasını talep etmek yasaktır.

10- Reklam yapmak kesinlikle yasaktır. Herhangi bir sitenin reklamı veya yaptığınız ticari amaçlı ürün satışı ve benzeri tüm reklamlar yasaktır, cezası kalıcı "Ban"dır.

11- Kişisel husumetinizin olduğu bir kişinin spyhackerz forumlarında kötülemek, aşağılamak veya forumlarda yükselmesini engellemeye çalışmak siteden atılmanıza sebep olacaktır.

12- Herhangi bir üyenin açtığı konuyu kendisinden habersiz şekilde VIP bölümüne taşımak yasaktır. Eğer böyle bir durum yaşarsanız hakkınızı aramak için adminlere durumu güzel bir dil ile bildiriniz. Sorun kısa sürede çözülecektir.

13- Veda konusu açmak yasaktır! yani forumdan ayrılmak isteyen üyemiz ÇIKIŞ/ LOGOUT yapıp bir daha giriş yapmama hakkına sahiptir. İmza kısmına ayrıldığınızı yazıp çıkış yapabilirsiniz. Aksi halde mevcut rütbeniz indirilir ve ban cezası alabilirsiniz.

14 - Forumdaki dökümanları, makaleleri, programları başka sitelerde paylaşmak yasaktır. Karşılığı ise doğrudan kalıcı ban cezasıdır. Bizim paylaşımlarımız ile başka yerde konu açıp itibarınızı sıfırlamayın, hiç bilginiz yoksa bile daha itibarlı olursunuz.

15 - Yetkisi olmayan rütbesi düşük üyelerin, gizlenmiş konu içeriklerini görüntüleyebilen üst seviye üyelerden konu içeriği istemesi yasaktır. Aynı şekilde üst seviye üyelerin de alt seviye üyelerle bu tarz paylaşım yapması yasaktır.
Bu durum adminler tarafından farkedilirse doğrudan ban cezası alırsınız ve rütbeniz düşürülür.

16 - Forum mesajlarında rastgele, anlamsız, dalga geçer gibi yorum yapmak veya bu şekilde konu açmak yasaktır. Adminin insiyatifine göre uyarılır tekrarında banlanırsınız.

17 - Forumda açılan konularda kısaltılmış link kullanımı yasaktır.

18 - Alım - Satım yapacağınız kişileri dikkatli seçin. Mavi tikli üyeler kendilerini bir nebze kanıtlamış olsalar da %100 güvenilir oldukları anlamına gelmez.
Ayrıca müsait olan bir adminden escrow hizmeti talep edebilirsiniz.

19 - Konu başlıklarını büyük harflerle yazmak yasaktır. Sadece kelimelerin baş harfleri ve kısaltmalarda büyük harf kullanılabilir.

20 - HackShow kategorisine eğer site special (önemli) bir site değilse 5 deface altı paylaşım yapmak yasaktır.
Special olduğunu düşündüğünüz site adminler tarafından incelendikten sonra önemsiz bir site olduğuna karar verilirse konunuz silinir.

21 - Spyhackerz forumunda Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarına zarar verici içerikler paylaşılamaz. Bunlara " Deep web içerikleri, Kanlı paylaşımlar, Adult, CC paylaşım / kred1 k4rtı bilgisi if-şası" ve vatandaşların kimlik bilgilerinin if-şa edilmesi dahildir. Söz konusu içerik kaldırılır adminin insiyatifine göre paylaşımı yapan üye uyarılır veya banlanır.

22- Film/Dizi İndirme linki ve izleme linki paylaşılması kesinlikle yasaktır konu tespit edildiği halde direkt silinir üyeye uyarı verilir devamı halinde ban cezası uygulanır. Yeni çıkmış olan platform **yasak-içerik** ile ilgilide herhangi bir yasa dışı paylaşım ve telif içerikli paylaşım yapmak yasaktır aynı şekilde konu direkt silinir.

23- BluTV hesap, film veya dizi linki paylaşılması kesinlikle yasaktır. Konu tamamen silinir üye uyarılır devamı halinde ban cezası uygulanır. Aynı şekilde BeinSports maç linki / yayın linki gibi yasa dışı maç sitelerinin paylaşımı da yasaktır.

24- Üyeler, konularını günde en fazla 2 defa olmak üzere "up, yukarı, güncel" gibi yorumlar atarak yukarı taşıyabilir. Kuralı ihlal edip spam yorum yapan üyeler uyarı puanı ile cezalandırılırlar.

25- Uygunsuz nick kullanımı yasak.

26- Multi üyeliklerle gezmek yasak.

27- Kendi konunuzu keyfi olarak sildiremezsiniz.

28- Coin bağışı konusu açamazsınız. Konunuz silinir.
 

Users who are viewing this thread

Top