Beyler video bana ait sizden ricam methodu aldığınızda kanala abone olursanız sevinirim
💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
Beyler video bana ait sizden ricam methodu aldığınızda kanala abone olursanız sevinirim
sen ne biliyorsun ki burda bunu söylüyorsun ? hesapta bilgileri değiştirip kapatıcak hesabı silmicek cahil xdbenim anlmadım ne kadar cahil var burdakullanıcı deıstınz anda gerı al basarsa kurucu yer ister silin ister acın kurucu yemıs olarak acılır ınanmayan varsa denesın anlar artk revert kırma dıye bırsey yok
gule gule sanal yetimler anca maıle gırıp o mail silersiniz
EywBeyler video bana ait sizden ricam methodu aldığınızda kanala abone olursanız sevinirim
Hesap kapalıyken hiç bi şekilde kurucu yemez açıldığında anlık sen kurucu olursun. Senin dediğin sadece silersen ve donuğa alırsan olur.çöp, hesap kapalı da silikte olsa revert e basıcak ve açıldıgında kurucu onay da açılacak
bugün kalıcı olarak 11k 8k 5k açtım 38den girdim kurucu düşmüş?Hesap kapalıyken hiç bi şekilde kurucu yemez açıldığında anlık sen kurucu olursun. Senin dediğin sadece silersen ve donuğa alırsan olur.
yesBeyler video bana ait sizden ricam methodu aldığınızda kanala abone olursanız sevinirim