Konuyu çok uzatmadan anlatmak istiyorum. Çoğu kişinin bildiği 41 formu hala çalışıyor. Sadece kişisel hesapları (yüzü gözüken) kapatıyor. Diyeceksiniz ki bu methodu nasıl...

[CHARGE=20][/CHARGE]

Konuyu çok uzatmadan anlatmak istiyorum. Çoğu kişinin bildiği 41 formu hala çalışıyor. Sadece kişisel hesapları (yüzü gözüken) kapatıyor. Diyeceksiniz ki bu methodu nasıl uygulayacağım. İlk önce kurbanınızın bir fotoğrafını alın sonradan elinde kimlik tutulu bir şekilde shop yapın. Shop yapmanızı tavsiye ediyorum çünkü daha inandırıcı oluyor. Hazır kimlik arşivleride oluyor fakat ben tavsiye etmiyorum, shop yaparsın olur biter. Shop yaptığınızı varsayıyorum. Ardından 41 formuna giriyoruz. 41 Form: https://help.instagram.com/contact/636276399721841 Foruma girmeden önce VPN açarak ABD'ye bağlanalım. VPN açıktan sonra foruma giriyoruz. Ve bize sorular soruyor. Şöyle yanıtlıyoruz. "Birisi beni veya bir arkadaşımı taklit eden bir hesap açmış" seçeneğine tıklıyoruz. "Evet, taklit edilen kişi benim" butonuna tıklayalım. "Adınız ve Soy Adınız" yerine hesabını kapatmak istediğimiz kişinin adını ve soy adını yazalım. "E-posta adresiniz:" kısmına ise 4 harfli bir mail sallayın. Bilindik bir mail olmasın, [email protected] değilde [email protected] gibi. "Şikayet ettiğiniz hesapta yazan ad ve soyadı" hesabını kapatacağınız kişinin instagram kullanıcı adını yazın. "Şikayet edilen hesabın Instagram kullanıcı adı:" bu kısmada kurbanın kullanıcı adını yazın. Ardından aşağıda shopladığımız kimliği seçelim. Ek bilgilere ise "Merhaba Instagram Ekibi, fotoğraflarımı kullanarak kullanıcıları dolandıran bir hesabı raporluyorum. Umarım en kısa sürede gereken yapılır." gibisinden bir şeyler sallayın. Fakat ABD'den bağlandığımız için ingilizce olarak yazın. Sonra her şey bittikten sonra forumu gönderin. Gönderdikten sonra geri gelin. Her şeyi tekrar aynı şekilde doldurun, fakat maili değiştirin. Yine 4 harfli mail olsun fakat bilinmedik bir mail olsun. Spam yiyene kadar gönderin. Ardından 20 dakika bekleyin. Hesap uçmazsa başka bir ülkeye bağlanıp o ülkenin diline göre "Ek Bilgiler" kısmını çevirip gönderin. Shop yeteneğiniz yoksa veya üşeniyorsanız aşağıda bırakacağım kimlik arşivinden yararlanabilirsiniz. (Alıntıdır)

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
132,149Konular
3,275,781Mesajlar
316,988Kullanıcılar
zawaq31Son Üye
Üst Alt