İnstagram 5 martta çalınan hesap yardım plz.

Arkadaşlar öncelikler iyi günler dilerim, 5 Martta çalınan hesabı ne yaptıysam geri kurtaramadım telefonda kurucu hesabı göremiyorum instagram help sayfasına gönderiyor...

Arkadaşlar öncelikler iyi günler dilerim,
5 Martta çalınan hesabı ne yaptıysam geri kurtaramadım telefonda kurucu hesabı göremiyorum instagram help sayfasına gönderiyor, [email protected] dan gelen maillerden hesap kurtama linklerinin hepsinin bağlantısı bozuk veya süre geçmiş hesap çalınalı daha 2 gün oldu ne kurucu hesaptan kurtarabiliyorum ne de gelen mailllerden kurtarabiliyorum,
Facebook bağlantısı ve telefon bağlantısı hesabı çalan kişi kaldırmış, nasıl bir yol izleyeceğimi bilmiyorum, yol gösterebilecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
Arkadaşlar öncelikler iyi günler dilerim,
5 Martta çalınan hesabı ne yaptıysam geri kurtaramadım telefonda kurucu hesabı göremiyorum instagram help sayfasına gönderiyor, [email protected] dan gelen maillerden hesap kurtama linklerinin hepsinin bağlantısı bozuk veya süre geçmiş hesap çalınalı daha 2 gün oldu ne kurucu hesaptan kurtarabiliyorum ne de gelen mailllerden kurtarabiliyorum,
Facebook bağlantısı ve telefon bağlantısı hesabı çalan kişi kaldırmış, nasıl bir yol izleyeceğimi bilmiyorum, yol gösterebilecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.
bende de ayni sorun var bisi yapabildinmi knk

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
132,985Konular
3,284,485Mesajlar
318,274Kullanıcılar
osas3169Son Üye
Üst Alt