instagram 10klı hesap bağış yapacak para kalmadı bağış yapıp buraya dekont salarım kolpa değiliz.!
🔒 Bu içeriği görmek için giriş yapın
kaça?instagram 10klı hesap bağış yapacak para kalmadı bağış yapıp buraya dekont salarım kolpa değiliz.!
10k bu zamanda 60 tl etmez kardeşim ama bağış yapicaksan destek olan olur diye düşünüyorum şu zamanda 10k 20 tl felan eş değerinde
hocam panellerde 1k 5tl ortlama zaten 10kda 50ye falan denk gelir ortalama10k bu zamanda 60 tl etmez kardeşim ama bağış yapicaksan destek olan olur diye düşünüyorum şu zamanda 10k 20 tl felan eş değerinde
Reis Yemeksepetinden bağış yapabiliyorsun orda yardım marketi sec kendi evine veya herhangi bi yere sipariş geç o sipariş depremzedelere gidiyo bebek bezi çorba felan vs bir sürü çeşit var 🙏🏻❤️Kardeşim bana ulaş telegram deliipoyrazz hesabını satma sana bı miktar yollayacağım ben bağış yapmayı bilmiyorum kendim içinde ayrı yollayacağım ikimizin niyetine yaparsın olur mu sen iki gözümsun benim o güzel düşüncene kurban kardeşim
Kanka ulassana https://t.me/koraysever alayım ben bana laziminstagram 10klı hesap bağış yapacak para kalmadı bağış yapıp buraya dekont salarım kolpa değiliz.!