Herkese merhaba arkadaşlar öncelikle şunu söyliyim kapattığınız hesaplardan kesinlikle ben sorumlu değilim.
Bu bi sm yöntemi kapatacağına kefilim.Ikiside sm yöntemi fakat ben size ayrı ayrı yazıcam.
Altta size vereceğim işareti kurbana yutturun bi şekilde benim yutturma taktigim var ama iki saat yazamam sizde bulun birşey.Işareti biyoya koydurun daha sonra 4 hesap acın.
-2spam+nefret
-2spam+ateşli silah
-2spam+tehlikeli örgüt
-2spam+taciz
Basın hesap maks 24 saatde uçacaktır 10dk da dahi uçtuğu oluyor.Hesaba bir sürü şikayet atipta buga sokanlar olmadi diye ağlamasın.
Diğeri ise kurbanın biyoya sana bot atacam diyerek biyosuna BEĞEN YORUM YAP +999 TAKIPCI KAZAN yazdirin.Daha sonra hesaba
-spam+Nesli tükenmekte olan hayvan
-spam+Nefret+Ateşli silahlar.
1.Methodun işareti
卍 isterseniz bunuda kullanin ☣ tercih sizin.Iyi forumlar
Bu bi sm yöntemi kapatacağına kefilim.Ikiside sm yöntemi fakat ben size ayrı ayrı yazıcam.
Altta size vereceğim işareti kurbana yutturun bi şekilde benim yutturma taktigim var ama iki saat yazamam sizde bulun birşey.Işareti biyoya koydurun daha sonra 4 hesap acın.
-2spam+nefret
-2spam+ateşli silah
-2spam+tehlikeli örgüt
-2spam+taciz
Basın hesap maks 24 saatde uçacaktır 10dk da dahi uçtuğu oluyor.Hesaba bir sürü şikayet atipta buga sokanlar olmadi diye ağlamasın.
Diğeri ise kurbanın biyoya sana bot atacam diyerek biyosuna BEĞEN YORUM YAP +999 TAKIPCI KAZAN yazdirin.Daha sonra hesaba
-spam+Nesli tükenmekte olan hayvan
-spam+Nefret+Ateşli silahlar.
1.Methodun işareti
卍 isterseniz bunuda kullanin ☣ tercih sizin.Iyi forumlar
💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl