bak kankambakalım
bak kankambakalım
bak kankambakalım
fdgfgfgr*** Hidden text: cannot be quoted. ***
*** Hidden text: cannot be quoted. ***
look*** Hidden text: cannot be quoted. ***
çö*** Hidden text: cannot be quoted. ***
es*** Hidden text: cannot be quoted. ***
Up*** Hidden text: cannot be quoted. ***
*** Hidden text: cannot be quoted. ***
thnx dostum
Yalnız sc min adını vermemiş sin direk 10 coin istiyor ne sc si ne hakkında detaylı bilgi yazsan bence iyi olurduthnx dostum
10 coinin lafını ediyorsan sc konularına göz gezdirme bromYalnız sc min adını vermemiş sin direk 10 coin istiyor ne sc si ne hakkında detaylı bilgi yazsan bence iyi olurdu
Lafını ettiğimden dolayı dgl dostum sc ne sc si yani ben onu soruyorum 10 coin sıkı tı dgl benim demek istediğim sc hakkında bilgi vermen lazımdı atıyorum telif sc si veaytta mavi tik sc si die10 coinin lafını ediyorsan sc konularına göz gezdirme brom
instagram apili script işte dm basacaklar için 10 coin verip konuyu görseydin cok sey kaybetmezdin kardesim iyi forumlarLafını ettiğimden dolayı dgl dostum sc ne sc si yani ben onu soruyorum 10 coin sıkı tı dgl benim demek istediğim sc hakkında bilgi vermen lazımdı atıyorum telif sc si veaytta mavi tik sc si die
Bu kadardı yani abe heyran nie kızıyorsun ki kotu bir şey mi dedim?instagram apili script işte dm basacaklar için 10 coin verip konuyu görseydin cok sey kaybetmezdin kardesim iyi forumlar
kusura bakma dost gerginim bu aralarBu kadardı yani abe heyran nie kızıyorsun ki kotu bir şey mi dedim?
10 coin odedim yani sıkı tı yok ben başka sc dir diye dedim ztn forumda surekli adını goruyorum da sc nin kurulu olduğu site ornegi varmıkusura bakma dost gerginim bu aralarcanını yerim
simdilik maalesef bildiğim yok sen bence bi illegal host al free kendin kur dene istersen10 coin odedim yani sıkı tı yok ben başka sc dir diye dedim ztn forumda surekli adını goruyorum da sc nin kurulu olduğu site ornegi varmı
Tamm dır sagolsimdilik maalesef bildiğim yok sen bence bi illegal host al free kendin kur dene istersen
bakm*** Hidden text: cannot be quoted. ***
.*** Hidden text: cannot be quoted. ***
xd*** Hidden text: cannot be quoted. ***
Çok güzel*** Hidden text: cannot be quoted. ***
seaaaaa*** Hidden text: cannot be quoted. ***
ed*** Hidden text: cannot be quoted. ***
de*** Hidden text: cannot be quoted. ***