Instagram Bug'ı hangi yöntem?

Instagram da bir bug var. Sen kimseyi takip etmesen bile o seni otomatikman kendine takip ettiriyor. Daha önce biri bir konu açmıştı bu bug ile yüzbinlerce takipçiye anında...

Instagram da bir bug var. Sen kimseyi takip etmesen bile o seni otomatikman kendine takip ettiriyor. Daha önce biri bir konu açmıştı bu bug ile yüzbinlerce takipçiye anında sahip olabiliyormuşsun. Büyük ihtimalle böyle bir bug var benim fake hesabımda iki takip ettiğim kişi var üçüncü bir kişi takip olduğunda fark edebiliyorum ancak yüzlerce yada binlerce kişi takip edenin bunu bilmesi mümkün değil.

Daha önceden de bir çok kez başıma gelmişti dikkat etmemiştim. Son iki kişinin de ortak özelliği isimlerinin im ile başlaması aşağıda adresi var. Kendisine dm basıp sorabilirsiniz nasıl yaptığını. Osuruktan bir sayfası var ama neredeyse 1 milyon takipçisi var.
Ben uğraşmıyorum öyle işlerle.

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
Bak şimdi bu olay şöyle işliyor;

1. Sen 3. sınıf yazılımlara şifreni girdiğin zaman tek senin hesabın olmuyor o artık (Postegro, LiLi) gibi uygulamalar şifrelerinizi alır ve çoğunlukla paneller için kullanır.

2. Bot panellerine şifreni girdiğin zaman aynı şekilde o hesap artık tek senin hesabın değil, bu şekilde kendine bot basıyor.

Herhangi başka bir yol varsa bilmiyorum, iyi forumlar.

Instagram da bir bug var. Sen kimseyi takip etmesen bile o seni otomatikman kendine takip ettiriyor. Daha önce biri bir konu açmıştı bu bug ile yüzbinlerce takipçiye anında sahip olabiliyormuşsun. Büyük ihtimalle böyle bir bug var benim fake hesabımda iki takip ettiğim kişi var üçüncü bir kişi takip olduğunda fark edebiliyorum ancak yüzlerce yada binlerce kişi takip edenin bunu bilmesi mümkün değil.

Daha önceden de bir çok kez başıma gelmişti dikkat etmemiştim. Son iki kişinin de ortak özelliği isimlerinin im ile başlaması aşağıda adresi var. Kendisine dm basıp sorabilirsiniz nasıl yaptığını. Osuruktan bir sayfası var ama neredeyse 1 milyon takipçisi var.

<ŞALSKDŞAKDAŞLSKDŞLASKDFLAKMFŞAMA.ÖCAÖMC.ASÖCİLACKALİ,KFİ,AWKFAWL SENCE BÖYLE BİŞEY MÜMKÜN OLABİLİR Mİ KANKS ÜSTTEKİ ARKADAŞIN DEDİĞİ DOĞRU BU ARADA FORMDA BAHSETTİĞİN ARKADAŞ DA PASO BOT BASMIŞ :d

Bak şimdi bu olay şöyle işliyor;

1. Sen 3. sınıf yazılımlara şifreni girdiğin zaman tek senin hesabın olmuyor o artık (Postegro, LiLi) gibi uygulamalar şifrelerinizi alır ve çoğunlukla paneller için kullanır.

2. Bot panellerine şifreni girdiğin zaman aynı şekilde o hesap artık tek senin hesabın değil, bu şekilde kendine bot basıyor.

Herhangi başka bir yol varsa bilmiyorum, iyi forumlar.
Fake hesap olduğu için postegro ya üye olmam sorun değil ancak bir kaç aylık bir üyelik. Bu ise benim neredeyse 10 senelik instagram hesabım ve çok önceden beri olan bir şey. Önceleri ben yanlışlıkla basıp takip ettiğimi düşünmüştüm ancak yine forumda biri söyleyince kafama dank etti. İşin ilginç tarafı son iki hesabın isimleri im. ile başlıyor yani iki hesabında im. ile başlaması tesadüf olamaz.

Sen tosunu ve diğerlerini görmedin mi 2m 8m adamlar var

Sen tosunu ve diğerlerini görmedin mi 2m 8m adamlar var
Arkadaş fenomen olursun yada güzel paylaşımlar yaparsın anlarım. Dediğim gibi osurktan bir hesap. Bot basıp 1 milyon takipçinin olmasının hiç bir anlamı yok onlardan faydalanmadıktan sonra. Ancak ego tatmin edip sağa sola hava atarsın o da hiç bir boka yaramaz.

132,046Konular
3,274,460Mesajlar
316,823Kullanıcılar
Üst Alt