Yardım İnstagram Çift Faktör Sorunu Rezaleti (SAÇMALIK)

Herkese Merhaba; Bir Arkadaşımın İnstagram Hesabı Çalınmıştı ve saatlerce uğraşarak şifreyi değiştirebildim. Çalan kişi çift faktör koymuş.Biliyorsunuz çift faktör ekranında...

Herkese Merhaba;
Bir Arkadaşımın İnstagram Hesabı Çalınmıştı ve saatlerce uğraşarak şifreyi değiştirebildim. Çalan kişi çift faktör koymuş.Biliyorsunuz çift faktör ekranında eğer kurtarma kodunuz yoksa destekten kurtarma kodu talebinde bulunabilyorsunuz . Size Mailden 5 haneli Kod Gönderiyor kağıda yüzümüz , isim ve kullanıcı adını yazıp gönderiyoruz . işin saçmalık olan yeri işte buradan sonra başlıyor. Herşeyi eksiksiz bir şekilde gönderdim ve gelen yanıta bakın

''görünüşe göre hesabınız için iki faktörlü kimlik doğrulaması kapatılmış ve artık hesabınıza giriş yapabiliyor olmalısınız.''

Capture.png

Böyle birşey nasıl mümkün olabilir. Kurtarma e postası bende adamın hesaba koyduğu geçici e postası bende ne yaptıysam olmadı. Destek ekibinden sürekli bu yanıtı alıyorum rezalet birşey.

Lütfen Çözümü Bilen Varsa Yardımcı Olsun

İyi Günler

Hocam kurtarma bildiğim kadarı ile fix, yani kullanılamaz 1 ay öncesine kadar günde min 3 hesap kurtarma işlemi yapıyordum. Fakat biraz sosyalden uzaklaşınca bildiklerimizi de unutur olduk. İnş. Yardımcı olacak bu arkadaşa denk gelirsin iyi forumlar.

Herkese Merhaba;
Bir Arkadaşımın İnstagram Hesabı Çalınmıştı ve saatlerce uğraşarak şifreyi değiştirebildim. Çalan kişi çift faktör koymuş.Biliyorsunuz çift faktör ekranında eğer kurtarma kodunuz yoksa destekten kurtarma kodu talebinde bulunabilyorsunuz . Size Mailden 5 haneli Kod Gönderiyor kağıda yüzümüz , isim ve kullanıcı adını yazıp gönderiyoruz . işin saçmalık olan yeri işte buradan sonra başlıyor. Herşeyi eksiksiz bir şekilde gönderdim ve gelen yanıta bakın

''görünüşe göre hesabınız için iki faktörlü kimlik doğrulaması kapatılmış ve artık hesabınıza giriş yapabiliyor olmalısınız.''

Capture.png

Böyle birşey nasıl mümkün olabilir. Kurtarma e postası bende adamın hesaba koyduğu geçici e postası bende ne yaptıysam olmadı. Destek ekibinden sürekli bu yanıtı alıyorum rezalet birşey.

Lütfen Çözümü Bilen Varsa Yardımcı Olsun

İyi Günler
Aynı mesele benim de başıma geldi arkdşmn hesabı çalındı kurtardm fakat Duo Mobile bağlanmış ve aynı hata ile karşılaştm sorununu çözdünmü

131,692Konular
3,270,376Mesajlar
315,901Kullanıcılar
leandroj12Son Üye
Üst Alt