dostlar benim pek ig düşürme işleri ile aram olmadı fakat bu aralar girişmek istiyorum, yardımcı olacak birileri varsa lütfen konunun altına yazsın.
🔒 Bu içeriği görmek için giriş yapın
eskiden freenom ve 00webhost ile sikko sikko basıyordum da artık o da olmuyor bana yeni taktik lazım kraltelegram gruplarında sorularının hepsini yanıtlayacak adamlar var dostum
kardeşim ig düşürme diyorsunda bu bir dolandırıcılık işi .d bu işi cidden yapmak istiyorsan ilk öncelikle anonim olmak zorundasın yoksa seni götünden sikerler. iyi günlerdostlar benim pek ig düşürme işleri ile aram olmadı fakat bu aralar girişmek istiyorum, yardımcı olacak birileri varsa lütfen konunun altına yazsın.
yardımcı olacakmısın dostumkardeşim ig düşürme diyorsunda bu bir dolandırıcılık işi .d bu işi cidden yapmak istiyorsan ilk öncelikle anonim olmak zorundasın yoksa seni götünden sikerler. iyi günler
benim bilgim yok o tür işlerle uğraşmıyorumyardımcı olacakmısın dostum
tg @durdenberat yazdostlar benim pek ig düşürme işleri ile aram olmadı fakat bu aralar girişmek istiyorum, yardımcı olacak birileri varsa lütfen konunun altına yazsın.